Imatge de Kiko Matamoros.

Kiko Matamoros anuncia que vol estar sol i Marta López frena l'embaràs

Kiko Matamoros reconeix que està decebut

Kiko Matamoros sempre s'ha caracteritzat per ser honest i el seu concurs a Supervivientes 2022 és diferent. Ha confessat que prefereix estar sol, per això s'ha separat de la seva gran amiga dins del concurs: la model Mariana Rodríguez. Fins ara havien estat grans aliats, però el col·laborador està cansat de suportar determinades traïcions.

Kiko Matamoros ha elegit la seva parella Marta López Álamo per defensar-lo als platós de Telecinco i la influencer s'està esforçant molt. Tot i això, no acaba de sentir-se còmoda davant de les càmeres i està rebent crítiques per part de molts col·laboradors. La periodista Gema López creu que està patint, per això pensa que Matamoros s'ha equivocat en triar-la.

Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.
Kiko Matamoros està enamorat de Marta López. | CatalunyaDiari
 

Kiko vol tenir fills amb Marta, de fet, quan acabi de concursar a Supervivientes li demanarà matrimoni d'una manera especial. Ella ha assegurat que acceptarà la proposta, però reconeix que hi ha temes en què vol anar més a poc a poc. Està disposada a ser mare, tot i que considera que no és el moment oportú i ha frenat l'embaràs.

Kiko ha declarat el seu amor per Marta López en una infinitat d'ocasions i assegura que la diferència no és un problema. És conscient que ell haurà de marxar abans, per això vol que tinguin un fill junts. La influencer està encantada amb la idea, encara que de moment no se sent preparada perquè és una decisió important.

Matamoros ha demostrat ser un home independent, així que té prou capacitat per cuidar qualsevol nadó. La seva estada a Hondures està sorprenent molt, ja que els seus companys de Sálvame pensaven que anava a envoltar-se de cares amables. Tot i això, l'ex de Makoke està més sol que mai i ha trencat la seva relació amb Mariana Rodríguez, la seva gran amiga a l'illa.

Kiko Matamoros confessa els seus sentiments

Kiko ha estat gran part del concurs al costat d'Anuar Beno, el cunyat d'Isa Pantoja, però van discutir i des de llavors res no va ser el mateix. Per això els espectadors s'han sorprès tant quan l'ha defensat i ha dit que volia que Mariana abandonés el programa. L'expulsió estava entre ells dos i Matamoros ha promès que Mariana no és tan bona com sembla.

Muntatge amb fotos de Mariana i Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros tenia una bona relació amb Mariana. | GTRES - Instagram
 

Marta López entén perfectament el comportament de la seva parella, a ella no l'ha enxampat desprevinguda perquè el coneix bé. Sap que és un home lleial que no suporta la traïció i està decebut amb la seva companya. L'acusa d'estar disposada a fer qualsevol cosa per continuar a Supervivientes 2022, per això ha deixat de confiar-hi.

«Jo crec que l'expulsió està entre Anuar i Mariana i prefereixo que se'n vagi ella. Anuar és abrupte i és dictatorial quan ha estat líder, però va de cara. Mariana és interessada, vol quedar bé amb tothom i amb tothom queda malament», ha declarat Matamoros.

Kiko Matamoros accepta les normes de Marta

Kiko té moltes possibilitats d'arribar a la final del concurs, entre altres coses perquè la major part de Telecinco està al seu costat. Els seus companys de Sálvame li estan donant suport, tot i que reconeixen que podria ser millor concursant. És cert que dona joc, però no facilita la convivència i no participa en les tasques quotidianes, com ara pescar o cuinar.

Matamoros sap que Marta López l'està defensant bé, per això té esperança de quedar en un bon lloc. La influencer, en contra del que pensen els seus detractors, és una dona assenyada i molt centrada, no fa les coses a la lleugera. Per això ha pensat que el millor és endarrerir l'embaràs uns quants anys i el tertulià ha acceptat i respectat la seva voluntat.