Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila es queda muda en saber què pensava la seva mare al morir

Gloria Camila Ortega no es pot creure les noves declaracions

Gloria Camila Ortega s'ha despertat sobresaltada després dels titulars que ha deixat la primera confessió de Rocío.

Aquest dijous començava a emetre's a la plataforma de pagament de Mediaset els capítols 0 i 1 d'En el nombre de Rocío. El cert és que el primer episodi a què ha fet referència la familiar de la colombiana l'ha deixat sense paraules.

Aquest assumpte té a veure amb l'amor que es professaven Rocío Jurado i Pedro Carrasco. Gloria Camila va saber ahir d'un aspecte de la seva vida que era desconegut per a ella.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rociíto ja no calla i ha explicat la veritat sobre els seus pares. | Telecinco
 

I és que la parella, tot i divorciar-se el 1989 després de molts anys casats, van morir «enamorats» segons la filla de 'la Jurado'.

Gloria Camila Ortega, sense paraules després de la confessió que ha fet Carrasco

Rocío Jurado i Pedro Carrasco es van casar l'any 1976 i 13 anys després es va acabar el seu amor. Rociíto va parlar llargament sobre com es van conèixer els seus pares, i fins i tot va arribar a afirmar que «va morir enamorada de Pedro Carrasco», revelava.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Jurado
Gloria Camila ha conegut una cosa íntima i dona crèdit. | CatalunyaDiari
 

«La va conèixer en una capea, va torejar Pedro i es van enamorar», explica una amiga de Rocío Jurado. «Rocío no podia parlar, hi va haver un temps que estava callada perquè l'havien operat de les cordes i no podia parlar», exposa.

Rociíto va sostenir que «la meva mare havia vist diverses vegades al meu pare lluitar, el meu pare era una bellesa. De sobte, se'l va trobar a la plaça de toros. Ell crec que li ofereix el vedell a ella i llavors acaba la correguda i la gent s'adona que ella és a la plaça», explica.

«Llavors comença a venir gent a demanar-li autògrafs i llavors ella comença a angoixar-se», prossegueix la madrilenya.

Imatge de Pedro Carrasco i Rocío Jurado.
Pedro Carrasco i Rocío Jurado van viure un amor molt intens. | Cedida
 

La cunyada de Jurado va relatar que «es va desmaiar i ell va anar i la va agafar per reanimar-la. Quan va obrir els ulls el primer que va veure van ser els ulls blaus de Pedro. Va ser amor a primera vista», confessa. Una història a què dona veracitat Rociíto.

«En aquell moment es va enamorar. Ell li va dir 'anem a prendre un cafè'», i aquí va començar tot. La dona de Fidel es trencava més d'una vegada en recordar com s'havien conegut els seus pares.

▶️ Rocío Carrasco pone en su sitio a su tío Amador a pocas horas del estreno

Gloria Camila Ortega s'assabenta del que pensava 'La Jurado' quan va morir

«Ella tenia adoració per ell i ell per ella, era com mirar-se al mirall de l'altre. S'entenien amb una mirada. Ell tenia una bondat als ulls amb ella i amb mi que era impressionant. Ell era la bondat personificada i ella, moria i matava per ell», confessava la familiar de Gloria Camila.

I és que tant Rocío com Pedro estaven molt enamorats i segons la filla de la de Chipiona «van prendre una determinació que cap dels dos volia prendre».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Rocío Carrasco ha deixat sense paraules a Gloria Camila després de la confessió sobre 'la más grande'. | CatalunyaDiari
 

El cas és que aquesta relació va arribar al final després de més de deu anys junts i una filla en comú. Per si no n'hi hagués prou, Carrasco apunta als veritables culpables que l'amor els seus pares s'acabés abans d'hora: els seus oncles Amador i Gloria Mohedano.

Però el que Rocío Carrasco sempre ha tingut clar amb el pas dels anys és que «la meva mare va morir enamorada de Pedro Carrasco», afirmava. Unes paraules que, sens dubte, aixecaran una polseguera a casa d'Ortega Cano.

Falta per veure si hi haurà algun tipus de reacció per part de Gloria Camila o del seu pare. La colombiana ja va portar Rocío als tribunals per exigir-li certs documents de 'la Jurado' que tenia intenció d'ensenyar a la televisió.