Pedro Carrasco

Pedro Carrasco es va endur un secret a la tomba que ara ha decidit explicar Rociíto

Rocío Carrasco ha destapat una veritat sobre el seu pare i un membre de la família

Després d'un temps d'espera, la docusèrie En el nombre de Rocío va aterrar ahir per fi, a Mitele Plus. La veritat és que era una entrega que prometia, i molt, per allò que havia de dir Rocío Carrasco sobre la seva família més mediàtica.

Un testimoni que ja ha posat contra les cordes el clan Mohedano, i això que només es van emetre els dos primers episodis. Rocío Carrasco treia a la llum unes dades molt rellevants sobre la seva família materna, en què no només parlava de la seva mare, Rocío Jurado, sinó també del seu pare, Pedro Carrasco.

La filla de 'la más grande' fa anys que guarda silenci, però, com ella mateixa va dir en una ocasió, no callarà més. Rociíto ha assegurat que aquesta part de la seva família ha jugat brut tant amb ella com amb la seva progenitora. Per això, està disposada a dir tota la veritat.

Sens dubte, els episodis 0 i 1 van arribar amb força, ja que es van parlar de molts temes dels quals no se'n tenien constància. Però un dels assumptes que més va destacar va ser el veritable motiu pel qual Amador Mohedano no li feia gens ni mica de gràcia a Pedro Carrasco, el marit de la seva germana.

Amador Mohedano
Amador Mohedano no suportava Pedro Carrasco. | Europa Press
 

Pedro Carrasco no veia amb bons ulls Amador Mohedano

La filla de Pedro Carrasco va haver de llegir una carta d'Ana Iglesias, marmessora i íntima amiga de Rocío Jurado. Un escrit que va entregar a la mateixa Rociíto el 27 de gener passat.

I, encara que no volia participar explícitament en el documental, sí que desitjava que la filla de 'la más grande' expressés com va ser testimoni de la veritable relació entre Amador i el boxejador.

«Quan jo vaig conèixer la teva mare, ella treballava amb bons professionals que vaig conèixer i vaig tractar. En aquella època, el teu oncle Amador era exclusivament el director artístic». "És a dir, el que s'encarregava de la part artística, de la posada en escena, de la contractació de música, empreses de llum i so», començava a llegir Rocío Carrasco .

«Mentre el teu pare vivia amb la teva mare, va frenar la intenció d'Amador d'assumir les funcions dels altres professionals». Una confessió que Rocío Carrasco també confirmava. «Per això el tenia creuat, al meu pare».

Així mateix, Pedro Carrasco va intentar parar els peus a Amador Mohedano, una cosa que no va agradar, per descomptat, al germà de la cantant. Però aquest, aprofitant-se del divorci de la seva germana amb el boxejador, al final va aconseguir el seu objectiu: tenir-ne el control total.

Rocío Jurado i Pedro
El matrimoni podria haver-se separat per culpa d'Amador Mohedano. | Cedida
 

«Quan els teus pares se separen, el teu oncle Amador va desplaçar els professionals i va passar a ocupar moltes de les seves competències per a les quals, en la meva opinió, no tenia cap mena de preparació», va explicar Ana.

«Això coincideix amb el gran enlairament professional de la teva mare, un fet que comportaria un gran augment de la facturació». Després d'aquestes paraules de la marmessora de l'artista, Rociíto admet que aquests van ser els motius de per què Amador Mohedano no suportava ni Ana ni Pedro Carrasco.

«Amador mai ha pogut veure Ana Iglesias, des que ella li va dir a la meva mare 'Rocío, no faci això així. Deixa'l en el que ell pot fer'».

Després d'aquesta revelació, es rumoreja que un dels motius de la ruptura entre Rocío Jurado i el boxejador podria ser, precisament, per Amador Mohedano. De moment, però, aquesta teoria no es pot provar.

La filla de Pedro Carrasco carrega contra Amador Mohedano

Rocío Carrasco insisteix que Amador no va ser qui va impulsar la carrera professional de la seva mare, sinó que aquest va arribar en el moment que la cantant ja tenia èxit. La filla de 'la más grande' va assenyalar que el paper del seu oncle com a mànager va ser indiferent.

«Paco Gordillo, Manolo Sánchez o Luis Sanz es van encarregar que la meva mare triomfés. Quan Amador arriba a la vida de Rocío Jurado, ella ja és qui és. La feina li sortia sola», va aclarir molt contundent Rociíto.

«Amador Mohedano no ha fet la carrera de Rocío Jurado, em sembla una falta de respecte a les persones que han fet que ella sigui el que és ara com ara».

«Ell hauria d'estar agraït perquè, gràcies a aquestes persones, s'ha trobat el que s'ha trobat. Ha pogut portar la carrera de la seva germana, però una carrera que ja estava forjada i al cim», concloïa la filla de Pedro Carrasco .

Sens dubte, els dos primers episodis han arribat trepitjant fort a causa de les dades rellevants que han sortit a la llum. A mesura es vagi emetent la resta, es destaparan més secrets relacionats amb altres membres de la família.