Imatge de la princesa Elionor.

La princesa Elionor sorprèn amb una inesperada decisió

Elionor tenia previst anar aquest divendres a una gran festa

La princesa Elionor estava convidada a una de les grans festes de l'any de la reialesa europea. Ingrid de Noruega celebra la majoria d'edat, i com és habitual, els reis i els hereus solen anar a aquest tipus d'esdeveniments.

Zarzuela va rebre la invitació fa uns dies. Es va estudiar amb la possibilitat que hi anés tota la Família Reial, però durant les últimes hores es coneixia la llista oficial d'assistents. Finalment, Felip serà l'únic representant per part d'Espanya.

Cal no oblidar que el pare d'Elionor té una relació especial amb la jove i amb la casa reial noruega. De fet, és el padrí de baptisme i de confirmació de l'homenatjada. Però a la festa, que se celebrarà aquest divendres a les 20 hores, no hi aniran ni Letícia ni les seves dues filles.

Primer pla d'Elionor
Elionor no podrà anar a la festa d'Ingrid. | GTRES
 

En principi assistiran tots els hereus europeus, excepte els de Mònaco i els del Regne Unit. Elisabet de Bèlgica o Amàlia d'Holanda, que aspiren a regnar en un futur, també donaran suport a Ingrid en aquesta jornada tan especial.

Però més enllà de l'esdeveniment en si, hi havia molta expectació davant de la possible presència de la princesa d'Astúries. Era la primera invitació que rebia per a una celebració d'aquestes característiques i li serviria com a estrena davant de la monarquia europea. També seria la primera vegada que es deixés veure amb altres hereves, amb les quals té força coses en comú.

Serà una cita que reunirà totes les cases reials d'Europa. No faltaran Victòria i Daniel de Suècia, Frederic i Maria de Dinamarca o Guillem i Màxima dels Països Baixos. Tots ells assistiran acompanyats dels seus descendents.

Elionor tenia justificació per absentar-se d'aquest aniversari. La jove finalitza aquest mateix divendres les classes a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Alguns dels alumnes tenen previst marxar avui cap a casa, però la majoria retardarà la sortida a demà.

El centre posarà a disposició dels estudiants una sèrie d'autobusos perquè els portin fins a l'aeroport londinenc de Heathrow. Des d'allà, cadascú agafarà un vol amb destinació al seu país d'origen.

En el cas de la princesa, el més probable és que opti per tornar a Espanya dissabte al matí. Ho farà amb molta discreció i amb ganes de retrobar-se amb els seus. Deixa enrere un curs molt intens, que va suposar, a més, la seva primera experiència fora de casa.

Això sí, al setembre haurà de tornar per continuar amb els seus estudis, ja que encara li falta un any per finalitzar el batxillerat. L'experiència d'aquests nou mesos ha estat molt satisfactòria, tant en l'àmbit acadèmic com en el personal.

La princesa Elionor en la seva primera foto a Gal·les
Abandonarà l'internat de Gal·les d'aquí a poques hores. | Cedida

 

Elionor hauria conegut un amic especial

Leonor ha aprofitat al màxim la seva estada a l'internat de Gal·les. Allí va deixar de ser una princesa per convertir-se en una alumna més, compartint aules amb nois d'altres nacionalitats.

A les últimes hores, El Español revelava que la jove podria estar il·lusionada amb un company de l'internat un any més gran que ella. Es tractaria d'un amic especial amb doble nacionalitat, brasilera i nord-americana. En principi seria el mateix que la va acompanyar la Setmana Santa passada a l'aniversari de la seva àvia Paloma.

▶️ La princesa Leonor ya no puede ocultar más los problemas de amor en su casa

Tot fa indicar que abandonarà l'internat de Gal·les per començar els seus estudis en una universitat. Per això han de fer tot el possible per retrobar-se aquest estiu. A partir del pròxim any ho tindran més complicat per coincidir.

Elionor serà un dels grans objectius de la premsa durant els pròxims mesos. És més que probable que també es deixi veure en uns quants actes institucionals en solitari. Si més no, aquesta és la intenció dels seus pares.