Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Eduard García

Edu García confirma l'infern d''Aquí no hay quien viva' i assenyala una persona

Edu García no ha tingut cap mena d'objecció a explicar tot el que va viure durant aquesta etapa

Després de molts anys allunyat de la televisió, Edu García, el mític José Miguel Cuesta a Aquí no hay quien viva, acaba de deixar a tots els seus fans amb la boca oberta després de parlar sobre l'infern que va viure dins d'aquesta sèrie d'Antena 3.

Amb només 11 anys, aquesta jove promesa de la interpretació va aconseguir el paper de la seva vida. I és que, de la nit al dia, es va convertir en un dels nens més coneguts de la televisió.

Imatge de 'Aquí no hay quien viva'
Edu García es va fer un lloc al món de la interpretació gràcies a 'Aquí no hay quien viva'. | Atresmedia

I, encara que semblava que es convertiria en un dels actors més reconeguts del nostre país, el 2013 va decidir abandonar la seva carrera professional com a actor per centrar-se en una altra de les seves grans passions: la música.

Des de llavors, Edu García va començar a ser conegut com a Dudu i va aconseguir obrir-se un lloc a la indústria del rap. Tot i que els seus inicis en la música amb Los Burlaos va ser tota una revolució, fa alguns anys que no treuen cap tema nou.

Ara, i gairebé 20 anys després d'estrena d'aquesta mítica sèrie, Edu García ha fet unes dures confessions sobre la seva etapa a la comunitat de veïns més famosa de la televisió del nostre país. «Algunes coses no les recordo amb tant d'afecte, perquè van ser una mica prematures».

Edu García revela l'infern que va viure

Edu García no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de revelar tot el que va veure i va viure durant la seva etapa a Aquí no hay quien viva. I és que, aquest jove de 30 anys va començar la seva carrera com a actor a una edat primerenca.

Dudu va ser un dels personatges que més temps va estar dins aquesta reconeguda sèrie. Amb el seu segon pare, José Luis Gil, tots dos es van convertir en dues de les icones d'aquesta ficció creada per Laura i Alberto Caballero.

Primer pla d'Eduardo García.
Edu García: «Algunes coses no les recordo amb tant d'afecte». | Telecinco
 

Però, al contrari del que pugui semblar, Edu García no té gaires bons records d'aquesta etapa. Durant la seva entrevista a Club 113, el podcast de Team Heretics, ha confessat que va ser molt feliç, però que va haver de créixer abans d'hora.

I, encara que recorda aquesta etapa amb «molt d'afecte», ha deixat entreveure que amb tan sols 12 anys va veure coses que no havia d'haver vist.

«Considero que a un nen amb 12 anys tampoc cal posar-li una bena, però hi ha coses que no les hauria d'haver vist», ha assegurat l'exactor.

Imatge amb tots els actors i actrius d''Aquí no hay quien viva'.
Edu García no guarda uns bons records de la seva etapa a 'Aquí no hay quien viva'. | Atresmedia
 

«Jo era un nen i arribava a casa meva i li deia al meu pare: 'Escolta, papa, he vist això, he vist allò altre'. El meu pare no m'enganyava, però em deia: 'Fill, per aquí bé, per aquí malament'. El meu pare sempre m'ha aconsellat molt bé, però crec que són coses que em van arribar abans d'hora».

Malgrat tot, Edu ha reconegut que s'ha emportat molt bones amistats de la seva etapa com a actor, encara que també algunes enemistats, com ara Fernando Tejero, de qui no té un bon record.

Edu García aclareix el seu futur dins de la televisió

Fa unes quantes setmanes, el nom d'Edu García va començar a sonar amb força. I és que, diversos mitjans de comunicació van assenyalar el jove com un possible participant de la nova edició de Supervivientes 2022.

Ara, i aprofitant la seva intervenció en aquest podcast, Dudu ha volgut resoldre tots els dubtes. «Va ser un clickbait. Em vaig despertar i em van dir els meus col·legues que aniria a Supervivientes. La meva resposta va ser que els hi havien dit a tots menys a mi».

Així i tot, el raper no vol tancar cap porta i ha assegurat que seria capaç de superar aquest desafiament. «Crec que sí que aguanto i sobrevisc allà, la veritat. Pesar i fer-me la meva barraca t'asseguro que ho faig».