Primer pla d'Alejandro Reyes.

Alejandro Reyes confirma que no ha perdut l'herència de Pepe Navarro

Alejandro Reyes ha rebut una notícia de la seva germana Andrea

Alejandro Reyes, actor de professió, no té necessitat de dependre dels diners del seu pare, de fet, va renunciar a la pensió alimentària. Pepe Navarro insisteix que no estan units per cap vincle biològic, simplement pel que marca la legislació. Quan el presentador passi a millor vida, d'aquí a molt de temps, hi haurà seriosos problemes per la seva herència.

Alejandro Reyes és conscient que el seu pare té una gran fortuna, ja que va ser el presentador més important dels anys 90. Té una mansió a Eivissa valorada en 10 milions d'euros i suposadament havia posat a la venda aquesta propietat perquè tenia moltes despeses. El portal Vanitatis desmenteix aquesta informació i assegura que l'immoble continua formant part del patrimoni del presentador.

Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro
Alejandro Reyes desconfia de Pepe Navarro. | GTRES
 

Alejandro no ha perdut la joia de la corona de l'herència, tot i que potser a l'hora de repartir-la ell s'endugui la pitjor part. No té cap mena de relació amb els seus germans paterns, de fet, no anirà al casament de la seva germana Andrea. La jove ha volgut celebrar l'esdeveniment a la mansió eivissenca de Pepe, ja que allí s'han produït molts esdeveniments familiars.

Alejandro va concedir una entrevista a Lecturas assegurant que Ivonne Reyes mai havia mentit i va exigir respecte per a ella. No vol saber res del líder d'Esta noche cruzamos el Mississipi, però tampoc tolera les faltes de respecte. El jove ha abandonat Espanya perquè té por, no vol estar a prop de determinades persones en aquests moments.

Pepe Navarro assegura que està penedit de no haver-se fet una prova de paternitat quan Ivonne li ho va demanar. Tenir un fill no reconegut li portarà molts problemes a llarg termini, ja que la resta de la família haurà de repartir la seva fortuna amb ell. No obstant això, Reyes no vol res que no li pertanyi, mai no ha demanat res més que amor i comprensió.

Alejandro Reyes ha descobert la veritat

Alejandro està apartat del món del cor, només ha venut una exclusiva i ho va fer per deixar clar que la seva mare és innocent. L'han acusat de mentidera, però l'única cosa demostrada és que la justícia li ha donat la raó: Pepe és el pare del seu fill. Ivonne Reyes se sent amenaçada i ha hagut de demanar ajuda a les autoritats per evitar un problema més gran.

Muntatge Pepe Navarro i Alejandro Reyes
Alejandro Reyes té una opinió molt clara de Pepe Navarro. | CatalunyaDiari
 

Pepe Navarro, segons ha sortit publicat, va intentar vendre la casa d'Eivissa, però la seva filla Andrea li va confessar que es volia casar allí. El presentador va paralitzar els seus plans i ha fet tot el possible perquè el casament de la jove sigui meravellós. Eva Zaldívar, mare de la núvia, ha parlat amb la premsa per deixar clar que tot està en ordre i que ja ho tenen tot preparat.

«Estem molt feliços, ja està tota la família a la casa d'Eivissa i els avis amb els últims preparatius», ha comentat Eva a Vanitatis. Fa uns anys tenia mala relació amb Pepe, però han enterrat la destral de guerra pel bé de la família que van formar. El presentador té molts detractors i l'última cosa que necessita és que la seva exdona oficial parli malament d'ell.

Alejandro Reyes desconeix el que passa amb els diners

Alejandro és extremadament discret, així que no s'ha pronunciat sobre els últims esdeveniments. Gràcies a la premsa ha confirmat que la futura herència segueix intacta, però no sap què passarà amb els diners. També desconeix si la seva germana Andrea ha venut l'exclusiva del casament a alguna publicació.

Pepe Navarro ja no treballa a la televisió, però continua sent un home poderós que genera molt d'interès. Veure'l posar a la portada de qualsevol revista sempre genera expectació, però potser ha considerat que no és el moment. Ivonne Reyes ha difós rumors molt forts i la seva imatge pública no es troba al seu millor moment.