Primer pla de Laura Escanes amb el rostre seriós

La catalana Laura Escanes deixa Risto sense paraules amb les confessions més picants

La jove no s'ha tallat durant el seu pas per 'La Resistencia'

Laura Escanes i Risto Mejide sempre han intentat preservar la intimitat sobre la seva vida privada. No obstant això, hi ha ocasions en què a la parella no li queda altra que cedir i compartir una mica del seu dia a dia.

Aquest ha estat el cas d'Escanes, que ha parlat sobre la seva vida íntima i els seus ingressos.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes ha parlat sobre la seva relació amb Risto | Instagram: @lauraescanes

Fent gala del seu bon sentit de l'humor, la influencer apareixia a La Resistencia, on el seu marit també ha volgut ser present en certa manera. Així, jugant amb el tema de la diferència d'edat entre tots dos, Mejide li deixava una nota molt divertida.

«Per la pàtria potestat, jo, Risto Mejide, més gran, autoritzo la meva filla Laura Escanes a assistir a La Resistencia. Com en les excursions», cita el document que llegia David Broncano en directe.

Primer pla de Laura Escanes
Laura Escanes ha revelat detalls molt íntims | GTRES

«L'entrevista es pot fer amb total normalitat perquè estàs autoritzat pel teu tutor legal», assegurava el presentador. Demostrant una gran sinceritat, a Laura li tocava enfrontar-se a les temudes preguntes del programa.

La primera, relacionada amb la vida sexual, i la segona amb els diners. Quant a la primera, la influencer deixava tothom sense paraules amb la seva resposta.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Laura Escanes i Risto Mejide són una parella consolidada | Instagram

«És una setmana molt bona perquè sabia que m'ho preguntaries. Però si començo a pensar en el mes anterior i en dies naturals, no sé les vegades que ho faig», reconeixia.

Però no content amb aquesta resposta, Broncano li demanava una xifra més exacta al·legant que «el sexe val 1 punt, 0,2 la masturbació i 0,5 el petting».

«Es pot sumar força. Posa 10 en total», responia ella. «Una bona dada», afegia llavors el presentador.

▶️ El sueldo de los presentadores de TV más famosos de España

Laura Escanes exposa les seves intimitats amb Risto Mejide

Respecte al tema dels diners, Escanes assegurava que gairebé no té propietats: «Estic estalviant per donar una entrada, així que tinc entre 100.000 i 400.000 euros».

Laura i Risto segueixen enfrontant-se a crítiques constants sobre la seva relació i la diferència d'edat que els separa. Fa poc, la parella decidia parlar obertament sobre el tema al seu podcast: Cariño, pero ¿qué dices?

Laura Escanes amb la seva filla
Laura Escanes està centrada en la seva filla Roma | Instagram: lauraescanes

«Quan un no té por de parlar de les coses és perquè no ha fet res malament. Tinc la consciència molt tranquil·la», assegurava Mejide.

Mentre que Laura confessava que a ella el tema de l'edat «no li ha provocat mai res, ni per bé ni per mal».

«No m'importava», assenyalava sobre els complicats inicis de la seva relació. Malgrat que això no impedeix que hagin hagut de suportar comentaris despectius i fins i tot insults.

En una ocasió la parella rebia un missatge molt desagradable. «Ella és molt madura per a la seva edat o tu molt pedòfil per a la teva?», es podia llegir.

«A hores d'ara, després de tants anys gaudint d'aquest dia, patir un sabotatge per part d'un idiota no ens arruïnarà Sant Jordi», sentenciava el presentador.

La parella ha sabut demostrar que saben sobreposar-se a qualsevol prova, per molt difícil que sigui, i han format una preciosa família al costat de la petita Roma.

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma | Europa Press

La base de qualsevol relació és la comunicació. Si no hi ha comunicació, com solucionaràs això?», argumenten.

De moment, tal com deixava molt clar Laura, no es plantegen tenir més fills. «No està en els meus plans ara mateix, la veritat. No sé què passarà en un futur, però per ara vull i em ve de gust gaudir de Roma».

Tant Escanes com el seu marit estan centrats en les seves respectives professions, fet que els absorbeix gran part del temps.