Primer pla de la princesa Elionor

Elionor descobreix que la seva mare té una enemiga i que ha deixat sol el seu pare

Elionor sap els motius de la topada

Elionor va ser una de les grans absents a la festa més important de l'any de la reialesa europea. La princesa estava entre les convidades a la celebració de la majoria d'edat d'Ingrid de Noruega, però finalment va descartar la seva presència. El mateix va passar amb la seva mare i la infanta Sofia, que van declinar anar a l'esdeveniment.

En el cas de Letícia, tot apunta que hauria rebutjat la invitació per un motiu de pes. Es tractaria de la presència d'una dona amb qui no manté una bona relació des de fa temps. Ella és Marie Chantal, casada amb Pablo de Grècia.

En el cas de Elionor, la seva baixa no va causar cap sorpresa. Aquest mateix divendres finalitzava les classes al centre d'estudis de Gal·les on va acabar 1r de Batxillerat. Per tant, amb prou feines disposava de temps per traslladar-se fins a Noruega.

Alguns ho van veure com l'oportunitat perfecta perquè la jove es presentés a les homònimes. Tot i això, tot fa indicar que es resisteix a fer aquest pas. No estan prestant gaire atenció a aquests compromisos institucionals amb altres cases reials europees.

Els reis, de moment, veuen massa prematur la seva presència a aquest tipus d'esdeveniments. Prefereixen que segueixi amb els seus estudis i amb una agenda més senzilla.

L'únic representant de la família reial espanyola a Oslo va ser Felip. Malgrat que soni una mica estrany, la reina va optar per deixar-ho sol en aquesta celebració. Hi va haver un gran desplegament per part de reis i princeses de tot el continent.

La reina és molt estricta amb Elionor
Elionor rep les indicacions de la seva mare | GTRES

Entre altres van estar Federico i Mary de Dinamarca, Victòria i Daniel de Suècia, Pablo i Marie Chantal de Grècia o Màxima i Guillermo d'Holanda. La majoria ho van fer acompanyats pels seus fills. La festa no se la volia perdre ningú.

És prou conegut per tots que la mare d'Elionor no sol trobar-se gens còmoda en aquest tipus de celebracions. A més, alguna vegada ja ha admès que els caps de setmana prefereix reservar-los al descans i a estar amb la família. I més en aquesta època, on les seves filles es troben a casa després de finalitzar el curs.

En qualsevol cas, alguns experts en cases reials no entenen gaire la seva actitud. Sobretot perquè d'aquí un any la princesa farà la majoria d'edat. La seva assistència ha contribuït a millorar les relacions amb les altres famílies reials.

La reina ja fa 18 anys que és a la Zarzuela, i en tot aquest temps se li han resistit dos països monàrquics: Mònaco i Noruega. Sorprèn molt allò del país escandinau, ja que el seu marit manté una gran relació amb Haakon. De fet és el padrí de la seva filla Ingrid, i per això estava obligat a assistir a la seva posada de llarg aquest divendres.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
Elionor tornarà aviat a Espanya | GTRES

 

Elionor descobreix el problema de la seva mare

Elionor sap que la seva mare intenta evitar sempre que pot Marie Chantal de Grècia. La relació entre elles és inexistent. Per explicar aquesta mala relació cal remuntar-se al 2018.

La reina va mantenir una topada amb l'emèrita a les portes de la catedral de Palma. Una imatge que va generar molta polèmica i que va deixar fins a cert punt en mal lloc l'asturiana. Després de veure aquelles imatges, la dona de Pablo de Grècia no va dubtar a reaccionar.

▶️ La princesa Leonor ya no puede ocultar más los problemas de amor en su casa

Al seu perfil de Twitter va assegurar que cap persona gran mereixia aquest tipus de tracte, i és que «ella ha mostrat la seva veritable cara». Unes paraules molt dures que van molestar molt Letícia.

Elionor és conscient que allò va propiciar una ruptura, malgrat que la relació entre totes dues mai havia estat gaire estreta. Durant anys, com va publicar Look, Marie Chantal li va enviar a la reina roba de la seva pròpia marca per a les seves filles, en un intent per acostar postures. Però l'espanyola no li va agrair mai el detall.