Amador Mohedano

La parella d'Amador Mohedano va ajudar a morir a qui més estimava Rocío Jurado

Amador Mohedano sap el que sentia Rocío Jurado

Amador Mohedano s'ha convertit en un dels homes més buscats del moment, però no vol saber res del que passa. La seva neboda ha protagonitzat un nou documental titulat En el nombre de Rocío. Ha explicat que Rosa Benito no va ser la primera a ocupar el cor del representant, abans va estar una altra dona anomenada Luisa.

Rocío Jurado sentia passió per la seva cunyada Luisa, estava plenament integrada a la família i adorava la mare de l'artista. Carrasco assegura que la parella d'Amador va ajudar a morir la seva àvia, dada que es desconeixia i que no deixa bé Rosa Benito. El públic pensava que Rosa havia estat la primera a arribar a la família Mohedano, però no és així.

Amador Mohedano fent un petó al front a Rocío Jurado
Amador Mohedano treballava amb Rocío Jurado | cedida

«Luisa va estar molt de temps amb la meva àvia i quan els altres no podien estar per feina és qui estava amb ella. La meva mare era conscient de la relació que tenia la meva àvia amb Luisa. Va morir pràcticament als seus braços i la meva mare li va regalar a la Lluïsa les arracades que la meva àvia portava», ha explicat la dona de Fidel Albiac.

Amador Mohedano està a la boca de tots i ara ha de donar explicacions sobre un assumpte seriós: ha d'explicar qui va ser el seu primer amor. Els espectadors pensaven que Rosa, mare dels seus fills, li va robar el cor, però no va ser l'única a fer-ho. Suposadament el germà de Rocío Jurado va deixar a Luisa per començar una relació amb la col·laboradora de Ya es mediodía.

Amador està acostumat que la seva neboda l'acusi de ser un mal professional, però aquest cop ha anat massa lluny. Ha donat una informació que afecta la seva intimitat i pot ser que prengui mesures per frenar l'escàndol. El públic vol saber qui era la seva primera parella i per què estava tan unida a la mare de Rocío Jurado.

Amador Mohedano anava a casar-se amb la seva parella

Amador sabia que Rociíto llançaria atacs forts, però no creia que estigués disposada a remoure assumptes tan personals. La filla de la Més Gran ha explicat que la primera parella de Mohedano va ajudar la seva àvia a morir. Tenien una relació estupenda perquè tothom pensava que mai no sortiria de la família, però no va ser així.

Primer pla de Rocío Jurado en una imatge d'arxiu.
Amador Mohedano sap que Rocío Jurado adorava la seva primera parella | GTRES

«La meva àvia mor als braços de qui se suposava que seria la seva nora perquè Luisa ja tenia data fixada per casar-se amb Amador». La dona de Fidel Albiac vol que els espectadors descobreixin com és realment la família materna, per això està traient tot a la llum. Se sent atacada i creu que tot parteix del mateix problema: no van quedar satisfets amb l'herència.

Rocío Jurado, segons han explicat a Telecinco, sabia que els seus germans es llançarien a sobre de la seva filla, per això els va deixar tan ben servits. L'advocada que va redactar el seu testament assegura que no és normal que una cantant amb tant de patrimoni sigui tan generosa amb hereus secundaris. Jurado els va deixar als Mohedano més del que devia, però per a ells no n'hi va haver prou.

Amador Mohedano hauria fet mal als seus

Amador, segons ha explicat Rociíto, ha fet mal més d'una persona: ella, Rosa Benito i Luisa, la seva primera parella oficial. Aquesta dona era un membre més dels Mohedano i gaudia d'una relació fantàstica amb Gloria, germana de la Més Gran. Tot i això, d'un moment a l'altre va deixar de formar part del clan i ningú ha tornat a saber res d'ella.

Rocío Jurado pensava que els seus germans guardarien les formes a canvi d'un grapat d'euros, però no va ser així. Després de repartir el seu patrimoni es van enfrontar a Rociíto, que ha estat guardant silenci per protegir la memòria de la seva mare. Però creu que l'artista es mereix la justícia, per això ha explicat la veritat i ha aportat proves irrefutables.