Primer pla de María José Campanario

María José Campanario pren una decisió tot i la malaltia i el bebè

L'odontòloga no ha pogut evitar acceptar una proposta interessant

En els últims dies, María José Campanario ha fet parlar molt. I és que l'odontòloga i Jesulín de Ubrique donaven la benvinguda al seu fill, Hugo Janeiro, el 7 de juny passat. Una bona notícia que s'ha conegut per la premsa rosa i no pas per la confessió del mateix matrimoni.

No només se n'ha parlat de tots dos, sinó també dels seus fills Julia i Jesús Janeiro, i de la primogènita del torero, Andrea Janeiro. I és que des del naixement del nadó, els periodistes desitgen fotografiar un d'aquests personatges entrant a l'hospital gadità on es troba.

La veritat és que ja han aconseguit capturar Julia acudint al centre sanitari. Però ni rastre de la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro. La fillastra de María José podria haver conegut ja el seu nou germanet, ja que estava «desitjant conèixer-lo».

Tot i això, aquesta teoria, de moment, no s'ha provat, ja que Andreíta se sap cuidar a la perfecció de les càmeres. Per això, hi ha la possibilitat que hagi vist el petit Hugo en un ambient privat.

Per descomptat, l'arribada al món del fill de María José Campanario i Jesulín ha revolucionat el món del cor. Però ara, després dels constants rumors sobre si hi hauria exclusiva o no, arriba amb força una altra notícia sobre el futur econòmic del matrimoni.

Primer pla de María José Campanario amb unes ulleres de sol i somrient
María José Campanario accepta una proposta laboral destacada. | GTRES
 

La nova feina de María José Campanario

María José Campanario sempre ha sentit devoció per continuar formant-se acadèmicament. Després de diversos intents fallits a algunes universitats del nostre país, el 2015 aconseguia el seu esperat títol d'Odontologia a la Universitat de Porto.

Per a l'odontòloga no hi ha res més important, a part de la seva família, que la carrera universitària. Tant és així que ha acceptat una oferta molt rellevant que, sens dubte, farà que la seva vida faci un gir de 180°.

Uns pocs dies després de néixer el seu tercer fill, María José es va veure temptada a acceptar una proposta en relació amb la seva professió. I és que la dona de Jesulín serà professora d'un màster sobre odontologia al centre JMAP Formación de Sevilla.

Però això no és el que ha sorprès realment, sinó el valor d'aquest curs acadèmic. Aquest màster està valorat, ni més ni menys, que en 16.000 euros. Per això, segurament, l'odontòloga rebrà també una gran quantitat de diners.

Sens dubte, una proposta molt bona que ha acceptat María José amb l'objectiu de millorar la seva formació i l'economia de la llar. Encara que, cal destacar, que haurà de compaginar-ho amb la seva maternitat.

A més, l'oferta arriba al millor moment. I és que la parella va rebutjar una curiosa tradició familiar que havien seguit fins ara. Ens estem referint a una exclusiva que estaven planejant per presentar el seu nadó en societat.

Com que anteriorment ho havien fet amb els seus dos fills, es rumorejava que María José i Jesulín havien acordat posar amb el seu fill per ¡Hola!.

La veritat és que, per recomanació de l'advocat del destre, al final no han decidit continuar amb aquest costum familiar i han optat per protegir l'anonimat del petit Hugo.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
María José Campanario i Jesulín de Ubrique no faran cap exclusiva. | Europa Press
 

María José Campanar rebutja una oferta important

Encara que María José Campanario no rebrà una gran suma de diners per aquesta exclusiva, l'odontòloga aconseguirà aportar diners a casa gràcies a aquest màster. Si bé és cert que no és el mateix guanyar els 70.000 euros que els va proposar aquesta revista que allò que cobrarà com a professora.

Tot i això, tot val per protegir el petit Hugo de les males llengües i, sobretot, de la pressió mediàtica. Si no que li ho diguin a les seves germanes, Julia i Andrea Janeiro.

Tot i que la primera va decidir ser un personatge públic, li és difícil haver de tolerar les càmeres i els periodistes. Els paparazzis no es volen perdre l'última hora del clan i, per aquest motiu, no dubten a preguntar a la noia.

En canvi, al principi, Andrea era fotografiada per les càmeres. Però des que va expressar mitjançant els seus advocats que volia «estar en l'estricte anonimat», s'ha respectat la seva voluntat.

Sens dubte, el temps dirà si al final el petit Hugo seguirà els passos de la seva germana Julia. O, si per contra, prefereix l'exemple d'Andreíta.