Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Orozco

Antonio Orozco anuncia per sorpresa que ha sigut pare: qui és la mare de la seva filla

Antonio Orozco ha sigut pare per segona vegada amb una dona de qui no se'n coneix la identitat

Antonio Orozco, de 49 anys, és un dels cantants més estimats i de més èxit del nostre país. Però avui no és notícia per la música, sinó per la seva vida personal. Concretament, ha anunciat que ha sigut pare.

 

Ha fet una publicació a les xarxes socials per a explicar que ha nascut el seu segon fill, cosa que ens ha sorprès molt. Sí, perquè no sabíem que tenia parella ni que esperava un bebè.

 

Antonio Orozco dona la bona notícia

El català és bastant actiu a Instagram, on comparteix molt de contingut amb els seus seguidors. I és que publica instants dels concerts que fa, videoclips de les seves cançons i fotos de la família. Així doncs, també ha volgut fer servir aquest espai per a donar la notícia.

Ahir a la tarda, va penjar una foto d'un bebè preciós que crida l'atenció pels ulls blaus espectaculars que té. I amb aquesta instantània ha volgut donar a conèixer que ell n'és el pare. «L'any 2021 va acabar amb una gran alegria per a la nostra família!», va escriure Orozco a la publicació.

I el missatge segueix així: «Estem molt feliços de poder compartir amb vosaltres que hem sigut pares d'una nena golafre, saníssima i preciosa que es diu Antonella. Gràcies infinites a totes les persones que ens heu mostrat afecte durant aquest temps. I, sobretot, gràcies per respectar la intimitat de la nostra unitat familiar, gràcies infinites».

Antonio Orozco torna a ser pare

Aquesta notícia ha enxampat tothom per sorpresa, ja que ningú sabia que Antonio tingués parella, i encara menys que esperessin una criatura. Per ara, no se sap res de la dona que li té el cor robat i que li ha donat l'oportunitat de tornar a ser pare. No obstant això, segur que molt aviat la premsa rosa començarà a indagar per a obtenir detalls d'ella.

Sigui com sigui, ara mateix el més important és que tant la família d'ell com la d'ella estan encantades amb l'arribada d'Antonella, la segona filla d'Orozco. I és que ja té un altre fill, el Jan, que té 13 anys i que és fruit de la relació que el cantant va tenir amb Susanna Prat, que va morir el 2017, amb 41 anys, a causa d'una malaltia.

Quan ella va morir, ja no estaven junts, però tenien molt bona relació. I Antonio li va dedicar unes paraules emotives. «Avui el teu cos ha dit: "Fins aquí", però et sento com mai. Allà on miro, veig aquesta mirada que tant em turmentava l'ànima», va escriure aleshores a Instagram.

Antonio Orozco, molt trist, al funeral de la seva exdona
Antonio Orozco va quedar destrossat quan va morir la mare del seu fill | GTRES

Des de llavors, Orozco s'ha centrat a cuidar el seu fill, que ha heretat la passió per la música. El nen toca la bateria, i li encanta rapejar. I més d'una vegada, el seu pare, orgullós, ha compartit vídeos d'ell demostrant les seves habilitats artístiques.

No sabem si Antonella també sentirà la crida de l'art, però el que sí que tenim clar és que ha arribat per a omplir d'alegria la vida del cantant.

La nena ha nascut en un moment en què sembla que a Antonio Orozco tot li somriu. Sí, perquè la seva família està bé, està triomfant amb 'La Voz Senior' i acaba de situar-se a les primeres posicions del mercat musical amb la cançó 'Ella vive en mí', que interpreta amb Álex Ubago.