Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio Orozco

Antonio Orozco revela el gran secret de la mare de la seva filla

Antonio Orozco ha parlat públicament de qui li ha permès gaudir una altra vegada de la paternitat

Antonio Orozco es troba ara recorrent el país amb els seus concerts i vivint l'èxit del duo que ha fet amb Sebastián Yatra. Però, a més, està gaudint al màxim de la vida personal, concretament dels seus dos fills i de la seva parella. Una dona, la mare de la seva filla petita, de la qual se'n desconeix la seva identitat, però de la qual ara ha decidit parlar.

En concret, el cantant no ha dubtat a elogiar a qui li ha donat l'oportunitat de tornar a estrenar paternitat.

Antonio Orozco i la seva recent paternitat

L'artista català té un fill de 13 anys, Jan, que és fruit d'una relació anterior amb la ja difunta Susana Prat. El menor s'ha convertit en un dels grans pilars de la vida de l'artista, que va patir moltíssim amb la pèrdua de la mare del nen. I això que quan aquesta es va produir ja feia temps que estaven separats.

Imatge d'Antonio Orozco amb el seu fill Jan.
Jan és el fill gran d'Antonio Orozco i ja està seguint els seus passos musicals. | Cedida
 

Antonio és realment discret amb la seva vida privada i, tret d'aquestes dades puntuals, no se'n sap res. Per aquest motiu, va sorprendre enormement que el mes de gener passat fes públic que havia estat pare per segona vegada.

Va donar la bona nova a través de les seves xarxes socials compartint una fotografia del bebè. Una imatge que va acompanyar del text següent: «L'any 2021 va acabar amb una gran alegria per a la nostra família. Estem molt feliços de poder compartir amb vosaltres que hem estat pares d'una nena golafre, saníssima i bella que es diu Antonella».

«Gràcies infinites a totes les persones que ens han mostrat el seu afecte durant aquest temps. I, sobretot, pel respecte a la intimitat de la nostra unitat familiar. Gràcies infinites».

Antonio Orozco parla de la mare de la seva filla

L'autor de Pedacitos de ti des que va donar la notícia de la seva nova paternitat ha anat compartint alguna fotografia de la seva petita. És més, fins i tot ha pujat imatges amb aquesta i amb Jan, així com alguna altra dels dos germans.

De qui no ha mostrat la cara i de qui no ha revelat res ha estat de la mare d'Antonella. Vol mantenir-la allunyada del focus mediàtic. Això sí, ara no ha dubtat a parlar d'aquesta dona i ho ha fet d'una manera molt elogiosa.

Ha estat a la gala Únicxs de Cadena Dial on Antonio ha atès Europa Press i ha parlat de la seva parella. Ho ha fet en ser preguntat per la nena de la família i ha dit: «És bona nena. He de dir que té la millor mare del món».

I després ha continuat elogiant-la de manera indirecta. Ha exposat: «Em trec el barret davant de totes les mares del món per la seva energia, per la capacitat que tenen. De debò, no tinc paraules».

«Jo no sé d'on treu tanta força una mare per fer tantes coses amb un nadó que exigeix tant».

Imatge d'Antonio Orozco cantant.
Antonio Orozco, malgrat la seva discreció en l'àmbit personal, ha destacat que la mare de la seva filla petita és estupenda. | Cedida
 

Així mateix, no ha dubtat a explicar com està afrontant aquesta nova etapa com a pare. Ha dit: «Està sent una experiència al·lucinant de la meva vida. Estic molt orgullós de tot això que estic vivint, de la meva família i de com està anant tot».

«Estic en un bon moment i això és evident. Quan neix un nadó ve amb un pa sota el braç. I venen més coses boniques en l'àmbit professional, un nou disc molt aviat i una gira».