Primer pla de perfil de José Fernando

José Fernando es trenca en veure la foto de la seva filla en braços d'un altre home

José Fernando no es creu el que acaba de veure

José Fernando no ha pogut contenir les llàgrimes en veure la seva filla amb un altre home aliè a la seva família. I és que, la seva exparella no ha tingut cap problema per fer pública una de les trobades més sorprenents de l'any.

No hi ha cap dubte que aquests darrers 3 anys estan sent els pitjors de la seva vida. I és que, a causa dels seus problemes psicològics, el fill d'Ortega Cano va haver de posar fi al seu infern.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega passa per un moment molt delicat. | GTRES
 

Ara, i amb el germà de Gloria Camila internat al psiquiàtric San Juan de Dios, Michu ha sorprès tots els seus seguidors de les xarxes socials amb una fotografia en què apareix la seva filla, María del Rocío, als braços d'un altre home.

José Fernando no s'ho pot creure

José Fernando s'ha quedat sense paraules en veure l'última publicació que Michu ha compartit a les seves xarxes socials. I és que, des que tots dos van decidir posar punt final a la seva relació, el jove pràcticament no ha pogut veure la filla que tenen en comú.

I és clar, la seva estada en aquesta clínica de Ciempozuelos ha entorpit, encara més, la seva relació amb la petita María del Rocío.

El jove sap que, a causa dels seus problemes, s'està perdent els millors anys de la seva filla. Per això, el que menys s'esperava el fill de 'la más grande' era que Michu el fes passar per aquest moment tan dur.

Muntatge d'un mòbil amb una foto de Jesulín i la filla de Michu
José Fernando no esperava veure la seva filla als braços de Jesulín de Ubrique. | Instagram
 

A través del seu compte d'Instagram, l'ex de José Fernando va publicar una imatge de la seva petita al costat de Jesulín de Ubrique. Aquesta inesperada estampa es va produir tan sols uns dies abans que María José Campanario donés la benvinguda al seu tercer fill.

«És molt simpàtic, es nota que és de la meva terra, de Cadis. És molt simpàtic i molt proper», va assegurar Michu al diari La Razón.

José Fernando pateix un altre cop dur

A més, durant les últimes setmanes, José Fernando ha hagut de suportar un altre cop dur en la seva vida. I és que tots els seus records d'infantesa s'han esfumat en veure les últimes imatges de Montealto.

Dijous passat, 2 de juny, la seva germana Gloria Camila va tenir l'oportunitat de visitar aquella mansió on tots dos van viure durant els seus primers anys a Espanya.

Durant aquest temps, l'habitatge ha estat deshabilitat i posada a la venda per l'astronòmica quantitat de 3,4 milions d'euros.

Com a homenatge a la mort de 'la más grande', Ya son las ocho va decidir enviar la seva col·laboradora per veure l'estat en què es troba actualment l'habitatge. Però, per a sorpresa de José Fernando,  tot havia canviat molt.

Fotomuntatge de José Fernando i Gloria Camila.
José Fernando s'emociona en sentir parlar a la seva germana. | CatalunyaDiari
 

«No anava a muntar un xou per anar a la casa. Volia fer alguna cosa personal. Estava supernerviosa, suant. Quan vaig entrar a la casa vaig tenir unes ganes de plorar… Em vaig fer la dura», va assegurar Gloria Camila des del plató de Telecinco.

Després de veure les imatges que van gravar en aquell lloc, la germana de José Fernando va compartir amb els seus companys quines van ser les seves impressions. «La casa està molt deixada, el jardí està horrible i lleig. Després de tenir la casa cuidada, veure-la així et fa moltíssima pena».

Tot i que, sens dubte, el que més li va remoure per dins va ser entrar a l'habitació de la seva mare. I és que sembla que els anys no havien passat per ella.

«Ho recordava tot a la perfecció, me'n recordava de tot. De la seva cambra no se n'ha tocat res, ni del bany, que és tot de marbre», va assegurar, deixant aJosé Fernandosense paraules.