Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores preocupa la seva mare Rociíto: li confirmen una mort propera

Rocío Flores travessa un dels seus pitjors moments després d'aquesta pèrdua

Rocío Flores està consternada després de conèixer una notícia que l'ha deixada sense paraules. La filla d'Antonio David i Rociíto se n'anava al llit sobresaltada aquest dimarts. I és que, a través de les xarxes socials, la noia ha conegut la mort d'un familiar d'un dels seus millors amics.

Rocío Flores ha conegut durant les últimes hores que el pare de Jorge Pérez, guanyador de Supervivientes 2020, moria la mitjanit passada després que aquest ho comuniqués a través de les seves xarxes socials.

Una dolorosa pèrdua que deixa la germana de David Flores molt tocada, ja que tots els seus seguidors saben que li té molt d'afecte al col·laborador de Ya es mediodía.

Rocío Flores, consternada després de la mort del pare del seu amic

La seva amistat va començar durant el transcurs de Supervivientes 2020 i, després que finalitzés, aquesta amistat fins i tot es va reforçar. Tots dos solen fer plans junts amb les seves respectives famílies quan disposen de temps lliure.

La desgràcia ha arribat a casa de Jorge Pérez. I mitjançant un breu missatge a través de les seves històries d'Instagram, el guàrdia civil i tertulià de Telecinco feia pública la tràgica notícia.

Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco
Rocío Flores preocupa la seva mare després d'assabentar-se d'una mort propera. | CatalunyaDiari
 

Ho feia publicant una imatge de la mà del seu pare agafada a la seva i escrivia un missatge molt emotiu. Un text que ha rebut centenars de respostes i missatges de suport per intentar animar el televisiu.

Mor el pare de Jorge Pérez, amic de Rocío Flores

Sens dubte, aquesta pèrdua suposa un cop dur per a l'amic de Rocío Flores, en un moment pletòric de la seva vida. Actualment, estava esperant el naixement del seu quart fill amb la seva dona, Alicia Peña.

Jorge Pérez sempre s'ha caracteritzat per ser un home positiu, però aquesta notícia ha frenat en sec la felicitat que desprenia allà on anava.

El càntabre ha decidit revelar aquesta dolorosa notícia a través de les seves xarxes, i la imatge que ha pujat dona a entendre que el seu progenitor també va treballar al cos de la Guàrdia Civil.

Muntatge de la story de Jorge Pérez a Instagram
Jorge Pérez revela a les xarxes que el seu pare ha mort. | Instagram (@jorgeperezdiez)
 

Queda força clar després de veure les polseres que lluïa al canell el pare de Jorge. «El teu cos descansa, però la teva ànima vola, bon viatge, papa», deia el missatge del televisiu al seu perfil d'Instagram.

Un cop dur a la vida del guàrdia civil

El cert és que aquesta setmana ha estat de tot menys agradable a la vida de l'excompany de Rocío Flores. El càntabre també va posar en coneixement dels seus seguidors els perills de les carreteres a causa dels conductors imprudents.

Jorge Pérez i Rocío Flores abraçats
Rocío Flores ha vist com el seu amic Jorge Pérez ha passat la pitjor setmana de la seva vida. | Mediaset
 

Pérez va voler compartir a través de les seves stories un vídeo on relata que ha patit un accident molt impactant. El més positiu d'aquest contratemps és que no ha estat tan greu com podia haver estat finalment.

«Avui volia compartir amb vosaltres l'anècdota del dia. És la primera vegada que em passa, conduint per una autovia. Hi ha hagut un camió que literalment m'ha tret de la carretera», ha començat la seva explicació.

«No és que m'hagi hagut de ficar al voral. És que m'he hagut de ficar a la mitjana. Per sort, aquesta era de grava i he aconseguit que no anés a més», ha afegit.

Finalment, aquest va agrair a la Benemèrita pels cursos que al seu dia va poder realitzar i que li han servit de molt. «Gràcies a la Guàrdia Civil i al grup d'acció ràpida pels seus cursos de conducció evasiva. M'han resultat realment útils i m'han permès el luxe d'esquivar alguna fita d'aresta per no destrossar-la», concloïa.