Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac i el robatori que deixa al descobert la gran mentida familiar

El marit de Rociíto ha confirmat que els rumors són certs

Fidel Albiac fa vint anys que és parella de Rocío Carrasco i ha rebut tota mena d'acusacions, però ningú ha pogut demostrar res. Tot i això, la segona exdona d'Antonio David Flores sempre ha tingut molt bona premsa, i el públic la va fer guanyadora de 'Supervivientes 2021'. Recentment ha sortit a la llum una mentida que ha revolucionat la família: Olga Moreno podria haver robat al concurs.

Fidel Albiac prefereix no parlar de certs temes, però la seva dona va explicar al documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' com era Olga Moreno. L'empresària ha coincidit en comptades ocasions amb el matrimoni, però totes les trobades han estat carregades de polèmica. Suposadament no és tan bona com vol fer entendre, i el temps està demostrant la seva veritable cara.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Fidel Albiac.
Fidel Albiac ha descobert el possible engany d'OIga Moreno | CatalunyaDiari

Fidel Albiac s'ha quedat sense alè quan Alexia Rivas, que va ser companya d'Olga al reality de supervivència, ha revelat el secret més ben guardat de la sevillana. I és que, seguint les paraules d'Alexia, robava menjar al concurs perquè passava massa gana. Moreno ha negat aquesta acusació i garanteix que mai ha fet res semblant, però el públic desconfia d'ella.

«L'any passat no ens delatàvem. L'Olga i la Lara robaven llaunes i no ho explicàvem», ha comentat Alexia Rivas en un debat de 'Supervivientes 2022'. L'exdona d'Antonio David Flores s'ha adonat del perill d'aquesta acusació i ha respost: «Jo no he robat mai». La seva família presumeix del bon paper que va fer al concurs de Telecinco i no es pot permetre que aquesta mentida ho dinamiti tot.

Fidel coneix perfectament l'antiga madrastra de Rocío Flores, així que aquesta notícia no l'ha sorprès. És possible que mentís per a guanyar 'Supervivientes 2021', però Alexia justifica que tingués aquest comportament perquè, segons diu, és un joc dur. «Això de les llaunes és verídic, però no passa res. Jo també hauria robat, que es passa molta gana», explica la periodista.

Fidel Albiac està preparat per al pitjor

Fidel fa molt de temps que aguanta rumors sobre ell que no s'ajusten a la realitat i que ningú ha pogut demostrar que siguin de veritat. L'únic que ha fet ha sigut fer costat a Rociíto, però l'han acusat d'intentar aprofitar-se d'ella. La filla de Rocío Jurado va tenir una depressió molt forta, i es va arribar a dir que l'advocat l'estava manipulant, cosa que no és certa.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac és un gran suport per a la seva dona, Rocío Carrasco | GTRES

Simplement s'ha dedicat a animar la seva dona, ja que sap que s'havia d'enfrontar a persones fortes, com és el cas d'Olga Moreno. L'empresària tenia bona premsa perquè sempre parlava amb un somriure i presumia d'haver cuidat els fills de Carrasco. La realitat, però, és força diferent, i el nou documental que ha preparat Telecinco posarà les cartes sobre la taula.

L'advocat és conscient que Rocío també té molts enemics, per això sap que el nou programa no només li portarà coses bones. Molts periodistes volen desmuntar el seu testimoni i garanteixen que el que ha explicat no s'ajusta al que ha passat realment. Tot i això, Rociíto ha promès que aportarà tota mena de proves, ja que el que vol és que el públic prengui consciència de la realitat.

Fidel Albiac confirma les sospites

Igual que la resta d'espectadors de Telecinco, Fidel Albiac ha sentit les paraules d'Alexia Rivas. La periodista garanteix que Olga va robar llaunes de menjar a 'Supervivientes', cosa que enterboleix el fet que es proclamés guanyadora del reality. La família d'Antonio David presumeix que Moreno va ser una concursant excel·lent, però això podria ser mentida.

Albiac sempre ha sospitat que l'ex d'Antonio David Flores no és tan bona com sembla. Rociíto explica que a ella la va trair en un moment delicat: quan li va demanar ajuda per a corregir el comportament de Rocío Flores. Al marit de Carrasco, doncs, no l'ha sorprès aquesta notícia tan impactant.