Primer pla de Makoke.

Makoke accepta que l'embaràs serà complicat i que tindrà greus problemes

Makoke sap que la família està a punt de créixer

Makoke actualment treballa de col·laboradora a Viva la Vida, però la seva trajectòria professional és molt extensa i està plena d'èxits. Hi va haver un temps en què va intentar treballar a Sálvame, però va rebutjar la feina perquè era massa dur per a ella. Aleshores era la dona de Kiko Matamoros, qui va fer l'impossible perquè no patís.

Makoke ja no està amb Kiko Matamoros, de fet, té molts conflictes amb ell i l'acusa d'haver mentit en temes importants. El tertulià vol tornar a ser pare amb la model Marta López, la seva parella des de fa més de dos anys. Aquest embaràs portarà molts problemes, entre altres coses perquè la filla de Matamoros no vol tenir cap mena de relació amb Marta.

Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke
Makoke prefereix estar lluny del seu segon exmarit. | CatalunyaDiari
 

Makoke pensa que Marta López està obsessionada amb ella i va mostrar uns missatges que demostraven aquesta suposada fixació. El nou bebè generarà força conflictes, però la col·laboradora està preparada i sap què respondre davant de cada atac que rep. L'únic que vol és que la seva filla Ana no surti esquitxada de l'enrenou perquè és influencer i el món del cor no li beneficia.

Ana Matamoros es va distanciar de Kiko fa uns mesos i des de llavors no ha tornat a tenir-hi relació. El seu nou germà podria canviar la situació, però serà força complicat que la família arribi a un acord. Una persona que coneix el patriarca del clan ha parlat a Informalia sobre aquest embaràs que ocuparà tantes hores a la televisió.

«A Kiko li agradaria celebrar el seu casament abans de finals d'any, serà un enllaç civil, amb la família i els amics més propers. No crec que a hores d'ara de la seva vida vulgui arreglar la paperassa per casar-se per l'Església. També vol que Marta es quedi embarassada aviat, somia a tornar a ser pare i riu quan parlem d'aquest tema».

Makoke descobreix les novetats del bebè

Makoke té per costum ser discreta, ja va vendre la seva vida en el passat i no va ser una bona experiència per ella. És una dona compromesa amb la seva feina, per això respon a tots els conflictes, però intenta no cridar l'atenció. Prefereix no parlar de l'embaràs de Marta López, una notícia que serà força complicada d'assumir.

Primer pla de Marta López Álamo
Makoke sap que Marta López vol ser mare. | Europa Press
 

La parella actual de Matamoros ha frenat els somnis del col·laborador perquè no se sent preparada per ser mare. Li ha promès que li donarà un nou bebè, però haurà d'esperar un temps perquè considera que no és el moment oportú. Primer vol casar-se amb ell i està convençuda que li ho demanarà d'una manera especial.

«Primer, el casament i, més tard, l'embaràs. La meva idea per ara és no ser mare, cal esperar una mica. Quan Kiko em demani que ens casem, li contestaré que sí», va explicar Marta.

La model presumeix de tenir una relació perfecta, per això sap que la seva parella li demanarà matrimoni en unes circumstàncies molt concretes. «Sé que m'ho desitja demanar d'una manera bonica i molt especial».

Makoke va revelar com era la situació real

Makoke ha guanyat molts diners gràcies al seu talent a la televisió, però actualment no té tantes col·laboracions com abans. El seu ritme de vida continua sent el mateix, així que ha reconegut que està patint alguns problemes. Ella mateixa va explicar que volia concursar a Supervivientes 2022 per guanyar diners, però el seu exmarit no ho va permetre.

La tertuliana de Viva la Vida està desil·lusionada amb Kiko i només vol que el seu nou fill no afecti Anita Matamoros. La influencer no té intenció de reprendre la relació amb el seu pare perquè se sent decebuda amb ell. El seu objectiu és desvincular-se dels escàndols per cridar l'atenció de marques importants i consolidar la seva carrera a Instagram.