Antonio Pavón i Marta Riesco

Antonio Pavón, ex de Marta Riesco, confessa la malaltia rara del seu fill

Antonio Pavón parla sense embuts sobre el problema de salut del seu fill

Antonio Pavón, exparella de Marta Riesco, sempre s'ha caracteritzat per la seva simpatia i bon rotllo quan trepitja un plató de Telecinco.

A aquest personatge televisiu l'hem vist en alguns realities de la cadena de Fuencarral, com ara 'La casa fuerte'.

Fa un temps, Antonio Pavón mostrava la seva cara més desconeguda davant de les càmeres. El torero andalús era convidat amb Falete al programa 'Volverte a ver'. Antonio va parlar sobre la seva vida més personal i especialment sobre el que li passa al seu fill.

D'una banda, el finalista de 'La casa fuerte' va deixar sense paraules el públic de 'Volverte a ver' quan va parlar de la malaltia rara que pateix el seu fill.

Antonio Pavón, una cara habitual al món de Telecinco

El cas és que Antonio Pavón va estar al programa presentat per Carlos Sobera amb les seves germanes Alicia i Guillermina. Ho va fer per enviar un missatge emotiu a dues persones que són claus per a ell: els pares.

El famós i mediàtic torero ha volgut agrair tots els esforços que han fet per ell i el seu fill Antoñito. Malauradament, el seu fill pateix una malaltia rara des de fa temps.

Antonio Pavón
Antonio Pavón, sempre amb actitud positiva | EUROPA PRESS

Abans de parlar-ne, Antonio Pavón ha confessat que la seva vocació de ser torero procedeix de la família materna. Tot i així, el convidat del programa afirma que els seus pares sempre van deixar clar que el millor per a ell era que estudiés una carrera.

D'altra banda, el torero va revelar com es va convertir en una estrella de la televisió al Perú. «Erem a una fonda i entre la gent hi havia una presentadora molt coneguda i em va convidar al seu programa. A partir d'aquí, vaig començar a aparèixer a programes de televisió», va explicar fa un temps.

Antonio Pavón, emocionat quan explica la malaltia del seu fill

El conegut torero ha parlat del que pateix el seu fill Antoñito. El menor té una malaltia d'origen genètic anomenada artrogriposi.

Una malaltia que provoca contractures congènites que fan malbé les articulacions. Així, també s'associa de vegades a anomalies d'altres òrgans com el cor, el pulmó i el ronyó.

Antonio Pavón
Antonio Pavón emocionat a un programa de televisió | MEDIASET

Quan va saber que Antoñito patia aquesta malaltia, va començar una extensa visita als hospitals per buscar un tractament per millorar-ne la qualitat de vida. Finalment, quan Antoñito va ser operat als Estats Units, els pares de Pavón es van mudar allà per donar suport al seu nét i al seu fill.

«Per mi, Antoñito és molt especial i la persona més bonica que hi ha a la meva vida. Va néixer amb un problema i després d'una lluita constant, vam aconseguir treure el nen endavant», ha dit el torero espanyol molt emocionat.

Antonio Pavón agraeix als pares tot l'esforç

Antonio Pavón i les seves dues germanes han volgut enviar un important missatge als seus pares. I és que tots tres volen donar-los les gràcies per estar en tot moment pendents del procés de curació d'Antoñito. Per si no n'hi hagués prou, tots ells han volgut incidir en l'esforç que han fet perquè la família segueixi unida malgrat estar divorciats.

Antonio Pavón
Antonio Pavón parla sobre la situació del seu fill | TELECINCO

“Volia fer saber a tothom que us estimo amb bogeria i passió. Vull donar-vos les gràcies pel que heu fet per mi. Però, sobretot, per com em doneu suport sempre que ho necessito i vull ajudar Antoñito”.

"No heu dubtat mai a estar al meu costat perquè jo sigui un bon pare i perquè Antoñito tiri endavant”, ha finalitzat Antonio Pavón. Finalment, Vicky Larraz ha entrat al plató i tots dos han cantat el nou tema de l'exintegrant de Olé Olé, titulat Gracias por pensar en mí.