Carles Porta

El detall de la nova temporada de 'Crims' que no va agradar gens als seus fans

Twitter va servir com a altaveu per a les crítiques

Ahir va ser un dia feliç per a Catalunya, ja que es va estrenar la nova temporada d'un dels programes més vistos de la graella de TV3: 'Crims'.

El 'true crime' presentat pel periodista Carles Porta s'ha fet esperar, però finalment el tornem a tenir aquí. Aquesta nova entrega constarà de set casos i vuit capítols i l'últim d'aquests serà dividit en dues parts. Així, tindrem històries fosques a les quals haurem de posar llum per estona.

Kevin

La tercera temporada de 'Crims' es va estrenar amb el cas d'en Kevin, un nen d'11 anys el qual va ser segrestat a Gavà el 25 de setembre del 2012.

Els protagonistes del cas eren l'Ana María Aguirre i el seu fill Kevin. Mare i fill residien de manera il·legal i el pare, el qual es trobava en un centre penitenciari català, havia conegut un home durant la seva estada a presó, el qual els hi proporcionaria els papers de residència espanyola a la dona i al nen.

Ana María, a través del contacte facilitat pel seu marit, va concertar una cita amb la persona que li havia aconseguit el permís de residència. La trobada va tenir lloc en una benzinera de la Zona Franca.

Fins aquell moment tot anava segons el previst. El pla era pagar, rebre la residència i tornar al País Valencià, lloc de residència de la família. Però va ser a partir d'aquell moment, quan van començar a aparèixer les pàgines fosques d'aquesta història.

Un argument que el vius com si fossis el mateix protagonista. Angoixa, por, tristesa i també alegria. Un còctel de sentiments i emocions que et fan posar els pèls de punta.

Queixes a Twitter

Des del seu inici, el programa va tenir molt bona rebuda per part del públic. Especialment, la primera temporada, l'acollida de la qual va ser excel·lent.

Amb el pas del temps, la sèrie de crònica negra catalana, ha esdevingut en un gran èxit, però ja se sap que els espectadors es van tornant més exigents.

Pla girat de 'Crims'.
Pla girat de 'Crims'. | TV3

Un dels temes més comentats i criticats sobre el capítol d'ahir va ser els nombrosos girs de càmera. Fet que es va convertir en objecte de burla per a molts espectadors.

És cert que en alguns moments la imatge estava capgirada, no obstant això entenem que no ho estava perquè sí. Heu de veure fins al final el capítol d'ahir per entendre de què us estem parlant.