Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

La pregunta que Rocío Flores no pot respondre i que ho aclareix tot

Rocío Flores revela la seva veritable cara

Rocío Flores era la primera que donava la seva opinió després de l'entrevista d'Olga a la revista 'Semana'. Ho feia asseguda al plató d''El programa de Ana Rosa' on es va mostrar indignada amb l'andalusa per no explicar-li que havia fet una exclusiva.

Aquesta actitud no va passar desapercebuda per Joaquín Prat, qui va fer a la filla d'Antonio David una pregunta que va ser incapaç de donar resposta. Una reacció que va treure a la llum la veritable Rocío i que va desfermar una allau de comentaris sobre això.

Rocío Flores enganxada en directe

Freda i contundent és com es va mostrar Rocío Flores quan es va pronunciar sobre l'entrevista que Olga havia fet. Estava clar que no li havia agradat gens que l'ex del seu pare trenqués el seu silenci i encara menys que no li ho hagués comentat.

El que potser se li escapava a la col·laboradora d'Ana Rosa és que l'exguàrdia civil tampoc  li havia dit res. No obstant això, a aquest no li va recriminar el seu silenci, però sí que se'l va tenir en compte a la sevillana.

Rocío Flores i Olga Moreno molt serioses
Rocío Flores es va mostrar molt crítica amb Olga | Europa Press

«M'hauria agradat que se'm digués que hi hauria una entrevista», va manifestar mentre li recriminava que hagués anat a l'aniversari del seu pare. Els col·laboradors assistien atònits al malestar de Rocío i no acabaven de comprendre tanta ràbia cap a qui era la seva estimada 'Oa'.

Ella va intentar explicar-se qüestionant les maneres com havia tingut lloc tot. «El que em fa estar de la manera com estic és que surtin aquestes coses de la manera que s'han fet», va justificar Rocío Flores.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Rocío Flores es descobreix en ple directe | Mediaset

Va ser allà quan el presentador del 'Club Social' no va poder més i va posar de manifest com Antonio David va actuar de la mateixa manera amb la seva mare.

«Però Rocío, que el teu pare fa 20 anys que fa les coses com les ha fet», començava dient. «Si tu tinguessis 25 anys, quan el teu pare sortia una setmana sí i una altra també posant a parir la teva mare», li va recriminar.

A Rocío Flores no li va semblar gens bé que Joaquín ataqués el seu pare i, ràpidament, el va interrompre. «I la meva mare també en una entrevista», el va defensar. «En una, però el teu pare a vint-i-sis mil platós i a vint-i-sis mil revistes; m'hauria agradat saber com hagués estat llavors la teva actitud», es va qüestionar.

Arribats a aquest punt, el presentador va arraconar Rocío amb una pregunta directa i totalment inesperada que la va deixar sense paraules. «O el teu pare t'hauria avisat a tu quan anava a parlar de la teva mare si tu tinguessis l'edat que tens ara?», li va deixar anar.

Rocío Flores prefereix no contestar

Després de la pregunta de Joaquín, Rocío Flores no va poder amagar el nerviosisme que la qüestió l'havia despertat. Es va limitar a esbufegar i agafar aire mentre que el presentador donava pas a publicitat per alleugeriment de la filla d'Antonio David.

A la tornada del descans publicitari, la neta de 'La Més Gran' no va reprendre la pregunta que havia quedat a l'aire. Va preferir desviar l'atenció i tornar a l'assumpte d'Olga assegurant que estava farta de tot i tots.

Fotomuntatge de Rocío i Antonio David Flores
Rocío Flores prefereix no respondre abans que criticar públicament el seu pare | Catalunya Diari

«M'han decebut tots, des del primer fins a l'últim… Olga, el meu pare, tots», deia. «La gran enganyada és Rocío Flores per tot el món», es victimitzava davant dels seus companys i els espectadors.

Després de ser conscient de com la seva actitud havia estat massa excessiva amb Olga Moreno i no amb el seu pare per com ha fet les coses, va rebaixar les paraules. «Jo mai li retrauré a Olga com s'ha portat amb mi i els meus germans», afirmava.