Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Nora, la parella de Jorge Fernández que pateix pel que ha vist

Jorge Fernández ha protagonitzat un dels moments més surrealistes de 'La ruleta de la suerte'

Jorge Fernández està passant per una de les millors etapes de la seva vida, tant a nivell professional com personalment. Després de la seva dolorosa separació de Lucía Marzo, el basc ha recuperat la il·lusió amb la Nora Arístegui.

Tot i que no només li va bé a nivell sentimental. En els darrers temps, s'ha convertit en un dels presentadors més mítics d'Atresmedia. I és que l'avalen els més de deu anys al capdavant de 'La ruleta de la suerte'.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández és un dels presentadors més estimats d'Atresmedia  | Antena 3

Durant tot aquest temps, l'actor ha presenciat alguna anècdota divertida, però, en aquesta ocasió, ha estat ell mateix qui ha protagonitzat un dels moments més hot d'aquest conegut concurs d'Antena 3.

El passat mes d'octubre, i després de repetir diversos programes a causa del confinament, el format va tornar amb una nova entrega i tres nous concursants que van arribar amb moltes ganes d'emportar-se el premi final del concurs.

Però, com era d'esperar, aquest retorn no va estar exempt d'anècdotes i, tot just començar l'emissió del passat 15 d'octubre, en Jorge Fernández va fer una confessió que no va rebre gaire bé la Nora, la seva parella.

La xicota de Jorge Fernández no pot creure el que acaba d'escoltar

Si per alguna cosa caracteritza en Jorge Fernández és la seva total dedicació a la feina. Durant aquests darrers anys, el model ha aconseguit formar un tàndem perfecte al costat de l'hostessa del format, Laura Moure.

Més d'una vegada, tots dos ens han regalat divertits moments junts, però, aquesta vegada, el protagonista indiscutible del dia va ser el xicot de la Nora.

Jorge Fernández i Laura Moure, l'hostessa de 'La Ruleta de la Sort'
Jorge Fernández i Laura Moure són la cara visible de «La ruleta de la sort» | Atresmedia

Durant aquesta última dècada, l'actor s'ha dedicat en cos i ànima a «La ruleta de la sort», per això no és estrany que ens hagi regalat algun moment que quedarà per sempre a la història del format.

El passat 15 d'octubre del 2021, la Nora es va quedar sense paraules després de veure la declaració d'amor que un participant va dedicar a la seva parella públicament.

Aquell dia, en Jorge Fernández va donar la benvinguda a l'Omar, un dels tres aspirants a guanyar el premi final del concurs. Durant la presentació, el jove va assegurar que no havia pogut dormir dels nervis.

Tot i aparèixer en un programa de televisió, el que més ansietat li provocava era tenir en Jorge Fernández cara a cara. I és que, tal com va confessar, el presentador és una de les persones que més l'atreuen físicament.

Pla general del presentador Jorge Fernández
Jorge Fernández es posa nerviós   | GTRES

«Em poses», va assegurar l'Omar, aconseguint que el presentador es posés vermell. «Et poso nerviós, segur», va contestar en Jorge sense saber què dir.

«Em poses nerviós i una altra cosa també», li va respondre l'Omar, provocant una gran reacció al públic de «La ruleta de la sort».

En adonar-se de les intencions del participant, en Jorge Fernández va decidir seguir-li el joc. «Quan he arribat i t'he vist no m'has dit res», va assegurar el basc, amb un toc d'humor. «No t'he dit res perquè les coses bones es fan esperar», li va respondre l'aspirant.

Després d'escoltar la resposta, el xicot de la Nora va assegurar que no s'havia trobat mai amb una situació similar. «Més directe no pots començar, mai un concursant ha lligat amb mi d'aquesta manera».