Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Antonio Resines confessa la separació de la seva dona i explica l'origen de la crisi

Antonio Resines ha passat a l'acció després de vèncer el coronavirus

Antonio Resines ha estat ingressat a un hospital madrileny un mes i mig i la seva situació ha estat extremadament delicada.

Els metges han temut per la seva vida i la família ha intentat amagar el drama per no generar soroll als mitjans de comunicació. L'artista és un personatge força reconegut i els seus seguidors han estat preocupats per ell.

Antonio Resines ha derrotat el coronavirus i ara ha pres una decisió que canviarà la seva vida per sempre: marxar a una altra ciutat. Ana Pérez-Lorente, parella de l'actor, també treballa al món de l'espectacle, però és força discreta i no vol ser protagonista.

Segons ha sortit publicat, començaran de zero a Cantàbria, ja que l'intèrpret necessita desconnectar.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines i Ana Pérez-Lorente es muden a una altra ciutat. | Europa Press 

Antonio va pensar que el millor per al seu matrimoni era separar-se a l'hora de dormir i fa molt de temps que utilitzen habitacions diferents.

Ana Pérez-Lorente va confessar aquest secret a 'Planeta Calleja' amb total normalitat per demostrar la confiança que tenia amb el seu marit. «Jo no ho hauria explicat», va començar dient la cap de producció davant de l'atenta mirada del presentador del programa.

Resines va somriure en sentir la seva dona revelar un detall tan íntim, ja que en aquell moment va comprendre que havia superat la por a l'exposició. «Tinc un problema respiratori, soc asmàtica i ronco; ell, per la seva banda, és molt sensible al soroll», va explicar.

L'actor va confessar la separació en un to d'humor i els espectadors van aplaudir la confiança que manté amb Pérez-Lorente.

Antonio Resines destapa les dues crisis

Antonio coneix a la perfecció com funcionen els mitjans de comunicació, per això té molta cura quan fa certes declaracions.

Tot i això, sempre ha estat honest i quan parla del seu matrimoni amb Anna se sent obligat a explicar la veritat. L'actor va revelar a 'Planeta Calleja' que havia viscut dues crisis molt fortes amb la seva dona, però sortosament van superar la sotragada.

Resines fa més de tres dècades que treballa en el món de la interpretació, així que és un dels actors més reconeguts del país.

La seva vida privada té molt d'interès, però ell sempre ha intentat traçar una línia per protegir-se dels estranys. Per això es va sorprendre tant quan Ana Pérez-Lorente va parlar sense cap pudor dels cops sentimentals que havien tingut.

Muntatge fotogràfic d'Antonio Resines i la seva dona.
Antonio Resines i la seva dona estan separats a l'hora de dormir. | CatalunyaDiari

La dona de l'actor és una professional de primera categoria, però ella treballa darrere de les càmeres perquè és força tímida. Quan va participar a 'Planeta Calleja' es va adonar que Jesús, el presentador del programa, li estava fent preguntes en un to amable.

Aquesta va ser la raó per la qual es va obrir tant i va explicar com havien estat els problemes matrimonials.

Ana va ser completament sincera i, de fet, l'artista no va pensar mai que la seva dona fes pública una dada tan privada. «Hi ha hagut dues aturades: un dels meus emprenyaments va durar tres anys, l'altre sis», va deixar anar per sorpresa la cap de producció.

Actualment aquests problemes són cosa del passat i el matrimoni forma un equip unit, tant que han començat una nova vida junts.

Antonio Resines, al descobert: «Somia amb la jubilació»

Antonio ha superat un problema de salut seriós i s'ha adonat que el més encertat és començar de zero a una altra ciutat. Ha anunciat que vol marxar de Madrid, localització on havia estat vivint fins ara.

El nou destí és Cantàbria, on hi té família i grans amics que estan desitjant abraçar-lo.

«Resines té a Cantàbria familiars i grans amics. Sempre ha dit que somia amb una jubilació, retirat, allà», explica una font propera al portal 'Crónica Global'. Ana Pérez-Lorente li donarà la mà en aquest nou camí i l'ajudarà en tot el que sigui possible.