Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Antonio Resines confirma els rumors i se n'anirà de casa seva

Antonio Resines sorprèn tothom amb la seva inesperada decisió

Antonio Resines fa més d'un mes que es recupera a casa després del contagi que va patir abans de Nadal i que el va mantenir a l'UCI durant un mes.

L'actor de 'Los Serrano' es va veure obligat a ingressar a l'Hospital Gregorio Marañón a causa de les complicacions derivades del coronavirus.

Durant tot aquest temps, es va arribar a témer per la mort de l'actor càntabre. Però finalment va poder sortir-se'n i va acabar rebent l'alta a principis de febrer.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines es desplaçarà a Comillas per continuar la recuperació. | Europa Press 

Després d'algunes setmanes a casa amb la seva dona, Ana Pérez-Lorente, Resines ha fet progressos a poc a poc.

En diverses ocasions, se l'ha vist sortir de casa per fer una volta amb la seva dona, amb un parell de crosses.

Antonio Resines se'n va de casa de forma inesperada

També ha sortit de casa per agafar un taxi, per tal de desplaçar-se al Gregorio Marañón, on ha estat seguint un estricte pla de recuperació.

El cas és que la fatiga i la debilitat de Resines és manifesta després del que va haver de passar per culpa del coronavirus. A les últimes hores, el mitjà digital 'El Español' ha publicat una informació sobre Antonio Resines sobre com seguirà la seva recuperació en els pròxims mesos.

Tant Resines com la seva dona es desplaçaran fins a la terra natal de l'actor a Cantàbria, per continuar recuperant-se d'un contagi que gairebé posa fi a la seva vida.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez-Lorente, passegen per Madrid després de l'ingrés a l'UCI. | Europa Press 

L'actor de 'A las once en casa' està a punt de viatjar fins al nord d'Espanya per instal·lar-s'hi «durant una temporada».

Una cosa que ja havia deixat caure fa dies el seu amic Santiago Segura. Ho farà a la localitat de Comillas, un municipi proper a Torrelavega, la seva ciutat natal, com publica 'El Español'.

El matrimoni sap que aquest canvi que donaran serà molt beneficiós per a Resines. Ell veu amb bons ulls canviar l'enrenou de Madrid per la tranquil·litat d'un poble costaner del nord.

Fa dies, després de rebre la Medalla d'Or de les Belles Arts, Resines va confessar com estava d'afectat després de passar el pitjor de la malaltia. «Em trobo baldat», confessava davant dels reis.

«Puc caminar, cosa que fa tres setmanes no podia, i fins i tot caminar sense la crossa. Quan he vist les escales de la tarima gairebé em tinc un infart. Els reis, el ministre i la presidenta ha tingut el detall de baixar», deia.

Antonio Resines fuig de l'enrenou per descansar 

Antonio ha de descansar un temps, però també ha de fer esport per recuperar la musculatura que ha perdut durant tant de temps sense moure's.

No és casualitat que Resines hagi triat aquest destí, ja que Antonio té una casa amb vistes al mar, una cosa impagable i que l'ajudarà moralment a recuperar-la.

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Antonio Resines i la seva dona se'n van una temporada a Comillas (Cantàbria). | CORDON PRESS 

La veritat és que Antonio Resines no té previst estar gaire temps allunyat. Només estarà fora de Madrid per una temporada, fins que es recuperi del tot. L'actor sap que té nombrosos projectes professionals que cal afrontar quan estigui al cent per cent d'energia.

Encara que ell vol tornar a la feina com més aviat millor, és conscient que haurà de passar uns mesos sense pensar en el que més li agrada.

Ha d'enfocar-se en el que és important: estar sa i fort per tornar a ser qui va ser al seu dia.