Fotomuntatge de Paz Padilla i Carlota Corredera.

Carlota Corredera assumeix el seu acomiadament de Sálvame i pren una decisió

Carlota Corredera ha traçat un pla perfecte per salvar els seus comptes bancaris

Carlota Corredera fa molt de temps que treballa a Telecinco i té contacte amb els responsables més respectats de la cadena. Sap que el final de Sálvamecada cop és més a prop perquè el programa ha perdut molta audiència i no aconsegueix remuntar.

No vol acabar com la seva antiga companya Paz Padilla, per això ha traçat un pla amb ajuda del seu marit Carlos de la Maza.

Carlota Corredera, segons informa la revista Diez Minutos, ha muntat una productora audiovisual que pretén ser una empresa rendible.

Té al cap encarregar-se de programes que no cometin els mateixos errors que Sálvame perquè estiguin el màxim temps possible en antena. No és la primera presentadora que fa una cosa semblant, Ana Rosa Quintana va ser una de les primeres a fer-ho.

Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.
Carlota Corredera i Carlos de la Maza han creat una productora. | CatalunyaDiari
 

Carlota sap que Paz Padilla ha estat acomiadada perquè La Fábrica de la Tele, productora que està darrere de Sálvame, ha perdut la paciència. Antigament el programa reunia més de dos milions d'espectadors, però actualment gairebé no arriba al milió.

Corredera vol tenir un futur després del seu acomiadament, així que ha format una productora que promet ser-ne la salvació.

Paz ha concedit una entrevista explicant que no té res en contra de Telecinco perquè entén que el que hi ha passat és normal. «Jo soc una treballadora i quan treballes és normal que en algun moment prescindeixin de tu», explica la gaditana.

Els espectadors no entenen la decisió de Mediaset i exigeixen que Carlota segueixi els mateixos passos.

Carlota Corredera treballa amb el seu marit Carlos

Carlota no és l'única persona de la seva família que depèn de la feina de Telecinco, el seu marit Carlos també treballa a la cadena.

Concretament és operari de càmera a La Fábrica de la Tele, productora que podria tenir els dies comptats. La presentadora és conscient del perill i ha decidit muntar una empresa audiovisual amb el seu marit.

Corredera va signar els últims papers, segons informa la revista Diez Minutos , el 28 de setembre del 2021 i la seva productora ja està en marxa.

La gallega coneix millor que ningú el funcionament del món de l'espectacle i és possible que creï programes molt atractius. També hi ha la possibilitat que els seus responsables es molestin, ja que la seva empresa no fa més que augmentar la competència.

Paz Padilla està realment sorpresa perquè mai no va pensar que els directors de Sálvame deixarien de comptar amb ella. Afortunadament, la seva estabilitat econòmica no depèn de la televisió, ja que ha creat negocis completament rendibles.

Carlos de la Maza i la seva dona han intentat imitar la humorista abans que sigui massa tard.

Carlota Corredera afronta els rumors d'acomiadament

Carlota és periodista i està pendent de la informació que hi circula, per això és conscient que el públic està fart.

Hi ha molta gent que exigeix el seu acomiadament perquè suposadament ha tingut comportaments poc encertats. Des que Rocío Carrasco va començar a treballar a Telecinco, la presentadora va alçar la bandera del feminisme i aquest atreviment no ha agradat gaire.

Fotomuntatge de Paz Padilla i Carlota Corredera en primer pla.
Carlota Corredera i Paz Padilla han aparentat tenir una bona relació. | CatalunyaDiari
 

Corredera ha respost als seus detractors més d'una vegada i només els ha demanat alguna cosa: que no li faltin el respecte.

Accepta que hi hagi gent que no vulgui gaudir de la seva presència a la petita pantalla, però creu que no cal arribar a certs extrems. Desafortunadament per a ella no compta amb tant de suport com Paz Padilla i la situació és cada vegada més preocupant.

Paz no vol tenir conflictes amb cap dels seus antics companys, per això no ha parlat malament d'ells públicament.

Tanmateix, no seria estrany que tingués un mal concepte d'alguns, ja que no tenia una bona relació amb tot l'equip. De moment només sabem que està assimilant l'acomiadament i que no ha perdut la il·lusió pel món de l'entreteniment.