Muntatge fotos Antonio Resines i el seu fill Ricardo

Ricardo no oblida el sacrifici que el seu pare, Antonio Resines, va fer per ell

Antonio Resines va fer un gran esforç en el passat pel seu fill Ricardo

Antonio Resines compta amb un gran suport, a més de la seva dona Ana Pérez-Lorente, des que està ingressat a l'UCI del Gregorio Marañón. Es tracta de Ricardo Fernández de Mateo, el seu únic fill fruit del primer matrimoni de l'actor càntabre amb Marisol Mateo.

Des que l'actor de 'Los Serrano' va ingressar a l'hospital el 22 de desembre de l'any passat, tant Ana com el seu fill no han deixat mai de visitar-lo. Durant les últimes hores, sembla que l'estat de Resines ha millorat malgrat la situació preocupant. Així ho sostenien algunes actrius i amigues de Resines, com Loles León o Cayetana Guillén Cuervo.

Molts dels seus companys de professió han tranquil·litzat els seguidors del carismàtic actor càntabre. Resines està passant per un dels tràngols més complicats de la seva vida.

Antonio Resines, un lluitador que va aconseguir criar el seu fill en solitari

Però el que té clar Resines és que la seva família sempre hi serà. Especialment el seu fill Ricardo, que avui no deixa de recordar com el seu pare el va convertir en un home després de viure plegats durant molts anys.

Antonio Resines i el seu fill Ricardo
Ricardo és un jove allunyat del focus mediatic. | Instagram / @RICFDM 

Tot i conèixer alguns aspectes de la vida de Ricardo, no sabíem que Antonio Resines va fer un gran sacrifici per ell. De fet, el conegut actor el va criar gràcies a l'afany que hi va posar.

Només ells dos saben com han viscut aquesta relació de pare i fill des que Antonio Resines se separés de la seva exdona Marisol, fa 30 anys.

Resines va decidir demanar la custòdia del seu fill i el va criar sol de la millor manera possible. Així ho explicava l'actor de Torrelavega a Bertín Osborne en un programa de 'Mi casa es la tuya'.

Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós
Antonio Resines segueix batallant contra la COVID-19 a l'UCI. | Arxiu 

Resines revelava davant de la sorpresa de tota l'audiència que va estar convivint amb el seu fill al llarg de 10 anys. Concretament, va viure amb ell des dels vuit fins que va complir la majoria d'edat, quan el jove Ricardo se'n va anar de casa de Resines.

«Em vaig quedar amb el meu fill, amb 8 anys, fins que se'n va anar de casa. No soc el millor ni el pitjor pare, he estat molt de temps fora. Ens hem barallat i he estat un pare corrent», va assegurar fa dos anys a Telecinco.

Ricardo, el gran suport d'Antonio Resines en el seu pitjor moment

Ricardo Fernández de Mateo ha treballat diverses vegades amb el seu pare Antonio Resines. No li agrada la fama, però sí el món de l'espectacle, per la qual cosa es va formar en audiovisuals i actualment treballa com a ajudant de direcció.

És fill de la relació d'Antonio Resines amb Marisol Mateo, professora de primària, amb qui es va casar el 1981. Dos anys més tard van tenir Ricardo, encara que el seu matrimoni va arribar al final el 1992 després d'una relació que van portar sempre de forma molt discreta.

Antonio Resines i el seu fill Ricardo
Antonio Resines va criar sol el seu fill Ricardo Fernández de Mateo quan ell tenia 8 anys. | Instagram 

Ricardo sempre va voler fixar el seu camí professional per mèrits propis i cal recordar que l'actor no havia explicat mai que és fill seu fins a l'entrevista de Bertín. A més, el seu fill no fa servir el cognom artístic del seu pare, Resines, ja que utilitza Fernández, el cognom real de l'actor.

A més de ser un apassionat del seu treball en tasques d'ajudant de direcció, a Ricardo li encanta viatjar. Cada cop que pot agafa la seva motxilla i se'n va veure món. El millor de tot és que també intenta fer-ho per guanyar-se la vida en algun projecte professional.