La notícia 'bomba' d'Antonio Resines que ocupa totes les portades

L'actor s'ha casat amb la seva parella, amb la qual fa 30 anys que estan junts

Primer pla de l'actor Antonio Resines
Antonio Resines, de nou al centre de les portades   | GTRES

Sense cap dubte, un dels actors més coneguts del nostre país és el càntabre Antonio Resines, de seixanta-sis anys. Ha participat en sèries d'èxit com 'Los Serrano' i en pel·lícules emblemàtiques de la història del cinema com 'La niña de tus ojos' (1998). Però avui no és notícia pel seu treball sinó per la seva vida sentimental; Resines s'ha casat per sorpresa amb la productora Ana Pérez-Lorente, de cinquanta-cinc anys, que és la seva parella des de fa tres dècades.

Les noces en portada

La revista 'Semana' ha fet portada amb una fotografia de l'enllaç, el qual s'havia posposat a causa de la crisi del coronavirus però que finalment s'ha pogut fer efectiu. El passat 10 d'octubre es van convertir en marit i muller en una cerimònia íntima celebrada a Madrid. Van comptar amb la presència dels seus éssers estimats més propers, entre els quals es va trobar Ricardo, el fill de Resines, que és fruit d'una relació anterior de l'actor amb Marisol de Mateo.

Després de l'acte, no van dubtar en celebrar-ho amb un dinar al Restaurant Rafa, una marisqueria molt propera al famós Parc del Retiro.

D'aquesta manera, Antonio Resines i Ana Pérez-Lorente han oficialitzat la seva història d'amor. Una història que va començar als anys noranta, quan es van conèixer per casualitat al carrer, i que actualment s'ha convertit en una de les més sòlides del panorama cinematogràfic. Han aconseguit que sigui una relació consolidada gràcies a l'amor que es tenen, a la complicitat que hi ha entre ells i fins i tot a la compenetració professional. I és que no cal passar per alt que han dirigit junts 'Historias de nuestro cine' i han treballat treballat junts en la biografia de Resines: 'Memoria de un calvo'. Tot aquest amor s'ha plasmat en les noces, amb la qual han segellat la seva història.


Comentaris

envia el comentari