La catalana Mercedes Milà trenca el silenci de la manera més sonada: «Traïdora»

La presentadora catalana ha estat molt contundent

Meredes Milá en una imatge d'arxiu
Mercedes Milà no ha tingut pèls a la llengua per dir tot el que pensa | Antena 3

Mercedes Milà portava molt de temps callada, però li ha estat impossible no poder parlar del gran tema, l'escàndol que envolta el rei emèrit Joan Carles. Si parlem de Joan Carles, també cal parlar de Corinna Larsen, que recentment ha malparlat de la reina Sofia i el que suposadament va ser el seu amant. 

La catalana no entrevistaria a l'amant del rei emèrit

Corinna va aprofitar l'entrevista d''OK Diario' per atacar, de nou, el rei emèrit. La gran amiga del rei està perdent credibilitat i sembla que ara també està en el punt de mira per les seves accions. La revista 'Lecturas' ha entrevistat en exclusiva a Mercedes Milà, una de les persones més crítiques amb Corinna Larsen. La periodista no ha pogut evitar parlar del tema i ha reconegut que no entrevistaria l'empresària.

«Amb aquesta noia em passa una mica que... no et dic que em negaria a entrevistar-la, però no m'agradaria», ha revelat a la revista. Respecte a les fotos que Corinna ha pogut filtrar, Mercedes Milà ha estat molt contundent. «És tan lleig el que ha fet Corinna. Lliurar les fotos que ha lliurat, explicar les coses que ha explicat», ha exposat a 'Lecturas'. No només això, sinó que la veterana periodista ha esclatat contra ella sense cap mena de problema. «Corinna Larsen és una traïdora», ha manifestat l'expresentadora de 'Gran Hermano', deixant un dels millors titulars del moment.

Mercedes Milà carrega contra Corinna Larsen

En el citat mitjà també ha volgut confessar que sí que entrevistaria Joan Carles. La catalana diu que simplement li preguntaria: «¿Per què?». Respecte a les seves poques ganes d'entrevistar Corinna, Milà ha reconegut que «els meus companys em diran que estic boja perquè seria una entrevista magnífica».

En la seva entrevista a 'Lecturas' s'ha centrat molt a parlar sobre Corinna. Milà considera que tot el que ha fet és molt lleig. És cert que en cap moment defensa el monarca, però sí que assenyala Corinna Larsen de manera especial. «Em sembla una traïció», al rei Joan Carles. 

Milà ha repetit en diverses ocasions que Corinna és una traïdora. «Quan tu has estat l'amant d'algú, hi ha una cosa que és sagrada: mantenir el secret entre els dos, passi el que passi. Si és veritat el que ella està explicant, és una traïdora», ha acabat la periodista catalana a la revista 'Lecturas'.


Comentaris

envia el comentari