L'actriu Ana Obregón amb la seva germana Celia i Carolina Monje durant l'enterrament del seu fill

Moviments preocupants dels germans d'Ana Obregón per les últimes paraules

L'actriu no ha assimilat la mort del seu fill i així es demostra en cadascuna de les seves paraules

 

Dimarts passat es van complir cinc mesos de la mort d'Aless Lequio - i de la pèrdua del somriure d'Ana Obregón -. L'actriu va rebre la notícia més trista de la seva vida el passat 13 de maig: el seu únic fill, Aless Lequio, perdia la lluita contra el càncer després de dos anys.

 

Les paraules d'Ana Obregón

Les germanes de l'actriu i presentadora, Celia i Amalia, han estat el seu pilar fonamental tot aquest temps. Tota la família l'ha acompanyat per donar-li amor i fer més lleuger el dolor. L'actriu es mostra eternament agraïda a les seves germanes. «Sé que les meves germanes no m'han deixat ni un segon. Però sobretot sé que tu, Aless, m'envies aquest immens amor des de l'eternitat i que, si algun dia torno a viure, serà per tu», escrivia Ana.

 

Malgrat la seva profunda tristesa i l'haver 'mort en vida' amb la pèrdua del seu fill, Ana no ha descuidat els seus pares, que estan delicats de salut. Però això sí, s'ha submergit en un viatge per tal de trobar-se a si mateixa. «Aquests cinc mesos sense tu no sabia qui era, el que era o ni tan sols si era. Simplement... hi era, com una percepció singular enmig del no-res, sense principi ni final. Fa més d'un mes que estic aquí (vaig venir abans de l'estat d'alarma)», se sincerava la mare d'Aless. Amb això, l'actriu fa referència a un lloc envoltat de natura, lluny de l'enrenou de la gran ciutat; l'actriu es troba des de fa un mes en un lloc ple de pau, on destina el seu temps a la meditació.

 

«Meditant per trobar la pau en aquest viatge cap al meu interior. Connectant amb la meva consciència espiritual o l'ànima, perquè les ànimes són eternes i d'aquesta manera m'acosto més a tu. Seguint el teu exemple, il·luminada per la teva llum», afegia l'actriu.

 

En la seva publicació també ha volgut recordar a tots aquells que han perdut els seus éssers estimats en els últims mesos a causa de la Covid. «Deia Einstein que l'autèntic valor de l'ésser humà ve determinat principalment en la mesura que ha aconseguit alliberar-se del 'jo'. D'aquest ego que contamina tot. Els polítics, jugant a ser metges i mesurant constantment el seu ego i el seu poder, aconseguiran tenir en el seu currículum un munt de vides d'espanyols. Des del meu cor, vull fer arribar el més sentit condol a les famílies dels 50.000 (33.000?) morts a Espanya per aquesta pandèmia (sindèmia)», escrivia l'exparella d' Alexandro Lequio.

 

L'actriu es disculpa amb els seus seguidors

Poc queda d'Ana Obregón, aquella dona televisiva que amb la seva personalitat arrasadora va conquistar el cor de molts i que es va guanyar al públic després del seu paper a 'Ana y los 7'. Aquesta sèrie de ficció va ser recordada per la corporació de Televisió Espanyola com una de les comèdies familiars més vistes.

 

Ara queda, com diuen els més propers, Ana Obregón mare, la dona que vivia darrere de les càmeres i que ho donava tot pel seu fill. Sens dubte, una persona destrossada davant el fet que suposa perdre la persona més important de la seva vida. Ella mateixa ho confessa i demana perdó per això als seus seguidors. «Heu de perdonar-me, sento moltíssim compartir amb vosaltres el meu dolor perquè durant els meus quaranta anys de trajectòria sempre he volgut transmetre felicitat, fer-vos riure, somiar, que oblidéssiu els problemes. Necessito que m'entengueu, ho he perdut tot, el meu únic fill. I no tinc ganes de riure, ni de ballar, ni de posar-me modelets, i per ara no puc treballar», es disculpa.

 

Però lluny de victimismes, Ana és generosa amb el seu públic i els agraeix el suport rebut en aquests cinc mesos. «Sé que la vostra mà anònima m'acompanya i em subjecta fort perquè no caigui més profund. Us estic infinitament agraïda», diu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquests cinc mesos sense tu no sabia qui era, el que era o ni tan sols si era. Simplement ... hi era, com una percepció singular enmig d'un no-res ombrívola, sense principi i final. Aqui porto més d'un mes (vaig venir abans de l'estat d'alarma) Meditant a calma per trobar la pau en aquest viatge cap a meu interior. Connectant amb la meva consciència espiritual o l'ànima, perquè les ànimes són eternes i d'aquesta manera m'acosto més a tu. Seguint el teu exemple, il·luminada per la teva llum. Deia Einstein que "l'autèntic valor de l'ésser humà ve determinat principalment en la mesura que ha aconseguit alliberar-se de el Jo". D'aquest Ego que contamina tot. Fins als polítics, que jugant a ser metges i mesurant constantment el seu Ego i el seu poder, aconseguiran tenir en el seu currículum un munt de vides d'espanyols. Des del meu cor meu més sentit condol a les famílies dels 50.000 (33.000?) Morts a Espanya per aquesta pandèmia (sindemia). Heu de perdonar-me, sento moltíssim compartir amb vosaltres el meu dolor perquè sempre al llarg de 40 anys en els meus treballs meva intenció era contagiar felicitat, fer-vos riure, somiar, que oblidéssiu els problemes. Necessito m'entengueu he perdut tot, el meu únic fill. I no tinc ganes de riure, ni de ballar, ni de posar-me modelets i per ara no puc treballar. Es que la vostra mà anònima m'acompanya i em subjecta fort perquè no caigui més profund. Us estic infinitament agraïda. També sé que les meves germanes no m'han deixat anar la mà ni un segon. Però sobretot sé que tu, Aless, em manes aquest immens amor des de l'eternitat i que si algun dia torno a viure serà per tu. #alessforever # 5meses

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

 

La família d'Ana es mostra preocupada per l'actriu. Aquestes dures i emotives paraules de la mare d'Aless Lequio confirmen que la presentadora no ha assimilat la pèrdua del seu fill.