Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Antonio Resines preocupa la seva família: «Pronòstic greu»

La periodista María Patiño ha revelat com es troba Antonio Resines

Antonio Resines, un dels actors més estimats del país, va ingressar en un hospital madrileny a causa d'una pneumònia bilateral provocada pel coronavirus.

La notícia té una gran repercussió perquè l'artista s'ha esforçat molt per donar visibilitat al perill de la pandèmia. Només sortir a la llum que estava intern a la Unitat de Cures Intensives (UCI), la seva família va emetre un comunicat de premsa.

Antonio Resines no s'ha cansat de repetir com és d'important estar vacunat, ja que el coronavirus no deixarà de créixer.

Segons certs mitjans, l'actor tenia les tres dosis posades abans d'ingressar a l'UCI, però no és veritat. El seu entorn ha aclarit que no va tenir temps de vacunar-se per tercera vegada perquè es va contagiar abans de la cita mèdica.

Antonio Resines presenta un programa a 'La 1' amb l'actor Dani Rovira
Antonio Resines continua ingressat a l'UCI | Europa Press

Antonio Resines ha paralitzat el món del cinema, ja que la seva presència ha fet història i és una de les persones més rellevants del país. Una infinitat de companys han utilitzat les seves xarxes socials per enviar-li missatges d'ànim i suport, gest que està sent força aplaudit.

Seguint les informacions publicades, la família li transmet la reacció que ha provocat la trista notícia del seu ingrés hospitalari.

La periodista María Patiño, presentadora del programa Socialité, ha enviat la seva millor reportera per aconseguir informació de primera mà. Després d'un llarg procés de recerca ha descobert que Antonio Resines continua ingressat a l'UCI de l'hospital madrileny Gregorio Marañón. Hi ha la possibilitat que la seva família estigui preocupada perquè «el pronòstic és greu».

Resines ha fet saltar totes les alarmes, ja que segons informa Socialité hi ha una «màxima preocupació pel seu estat de salut». El programa ha deixat clar que es troba estable dins de la gravetat, però no experimenta cap millora. Suposadament els seus familiars estan força alarmats, tot i que prefereixen ser prudents i no donar més informació del compte.

Antonio Resines paralitza la seva família: «Insuficiència respiratòria»

Antonio Resines és un dels actors amb més projecció del país, ja que ha format part dels projectes més importants del món de la interpretació. Tot i això, amb prou feines ha concedit entrevistes que no estiguin relacionades amb la seva professió, per això la seva vida sigui tot un misteri.

La premsa ha respectat la seva voluntat de protegir els seus éssers estimats, motiu pel qual els seus secrets sempre han estat ocults.

Antonio Resines en un plató de televisió amb rostre neutre
Antonio Resines roman ingressat | Europa Press

La família de Resines comprèn que l'intèrpret és un personatge amb molta repercussió, per això transmet certes informacions. Reconeixen que el seu estat de salut és greu, però asseguren que està «conscient» i que no necessita «respiració mecànica». No obstant, pateix una «insuficiència respiratòria» que cada cop és més complicada.

La presentadora María Patiño ha descobert que l'artista continua ingressat i que malauradament no ha sortit de la Unitat de Cures Intensives. Per desgràcia ha hagut de passar el Nadal a l'hospital i tot fa pensar que hi seguirà força temps. És inevitable que els mitjans s'estiguin fent ressò de la situació, malgrat que ell mai no s'ha sentit còmode en determinades situacions.

Antonio Resines sembra el pànic: «Sense escrúpols»

L'Antonio és una persona molt estimada i els seus seguidors no han trigat a llançar-se a les xarxes socials per donar la cara per ell. Molta gent pensa que és víctima d'una estratègia elaborada per certs mitjans de comunicació. Suposadament, alguns periodistes volen aprofitar-se del drama de l'actor per conscienciar sobre el perill del coronavirus.

Els defensors de Resines consideren que els carronyaires sense escrúpols estan traient partit d'una situació força delicada. Les darreres informacions són preocupants, així que cal tenir molta cura a l'hora de parlar del tema. Segons Telecinco, l'artista està estable, però la situació «és greu» i cal esperar veure com evoluciona.