Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

«El que acaba de fer Jesulín amb la seva filla Andrea Janeiro és menyspreable»

El periodista Antonio Rossi no ha tingut bones paraules cap al destre

La «notícia bomba» de l'embaràs de María José Campanario i Jesulín de Ubrique ha provocat una infinitat de reaccions.

Els mitjans de comunicació i, especialment els programes del cor, han fet ressò d'una informació que ha agafat tothom desprevingut.

En cap moment no s'esperava que el torero i l'odontòloga anessin a tenir el seu tercer fill en comú.

De fet, la sorpresa ha estat més gran en veure que tot es coneixia mitjançant una exclusiva que els mateixos protagonistes oferien a la revista '¡Hola!'. No hi va haver filtracions ni rumors previs que poguessin sabotejar la notícia.

Foto de la parella
Jesulín i Campanario esperen l'arribada del seu tercer fill en comú. | GTRES

Davant d'aquesta situació, molts periodistes i tertulians del cor consideren que la parella va actuar amb molta cautela i va optar per mantenir l'embaràs en secret per evitar que es filtrés.

«Ens ha agafat a tots per sorpresa. No hi ha hagut cap filtració, està de tres mesos i han anat amb molta cautela. Per fer això, no ho han dit a ningú. Dic en general, han cuidat la notícia i no els ho han fet dit a ningú», opinava el periodista Antonio Rossi aquesta setmana a 'El Programa de Ana Rosa'.

Com va saber Andrea Janeiro que tindria un altre germà?

Segons els mitjans, molt poques persones coneixien la notícia de l'embaràs de Campanario. Només el seu entorn familiar més proper, entre els quals no hi ha diversos membres de la família del torero.

De fet, tal com s'ha assenyalat, ni la mateixa mare del destre, Carmen Bazán, s'hauria assabentat de l'arribada del nou net a través del seu fill.

L'exdona d'Humberto Janeiro ho hauria descobert per mitjà de terceres persones i estaria molt enfadada amb Jesulín per no confiar-hi.

Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.
Andrea Janeiro tindrà un nou germà. | CatalunyaDiari

 A més, també s'ha especulat sobre la manera com Andrea Janeiro s'hauria assabentat de l'arribada del nou germà.

Belén Esteban s'ha negat a oferir detalls, limitant-se a felicitar el seu exmarit pel proper naixement del nadó, però hi ha moltes opinions sobre la taula. Les declaracions de Jesulín a l'entrevista han desfermat la polèmica.

Quan li van preguntar per com havien rebut la notícia els seus fills, el torero només va esmentar la seva filla Julia de 18 anys i Jesús Alejandro de 14.

«Els nois, feliços amb la notícia, tant Julia com el nen. Si veiéssiu el fart de plorar de Julia quan els ho vam dir», compartia el destre a l'entrevista que va concedir amb la seva dona.

Antonio Rossi ataca Jesulín de Ubrique pel seu «detall menyspreable» amb Andrea Janeiro

Les paraules de Jesulín han donat a entendre que ell no va trucar a Andrea per explicar-li i, per tant, no coneix la seva reacció. Una opinió que ha defensat fermament la periodista Marisa Martín-Blázquez a 'El Programa de Ana Rosa'.

«Crec que ell no ho ha comunicat a Andrea perquè a la revista diu 'no saps com han reaccionat la meva filla Julia i el meu fill Alejandro'... Així, si no anomena com va reaccionar Andrea és perquè no li ho ha dit», advertia la col·laboradora.

Antonio Rossi a Madrid el 8 de novembre de 2019.
Antonio Rossi ha mostrat el seu rebuig a l'actitud de Jesulín amb Andrea Janeiro. | GTRES

Si fos aquest el cas, Antonio Rossi considera que el torero hauria tingut un gest de rebuig molt gran cap a la seva filla primogènita.

«Si això és així, em sembla el detall més lleig, poc sensible i fins i tot inhumà d'un pare a una filla. Fer una distinció tan específica i explícita a la revista em sembla que desmereix tota la felicitat per aquest detall menyspreable per part de la parella... Em semblaria al·lucinant!», assenyalava el periodista.