Primer pla de Belén Esteban plorant

Anuncien que Belén Esteban deixa Sálvame i aquesta és l'explicació

En futur televisiu de Belén Esteban, al punt de mira

Dimecres van saltar totes les alarmes sobre Belén Esteban i el seu futur al programa que li ho ha donat tot, Sálvame. Les xarxes socials es van inundar de missatges que anunciaven l'adeu de 'La princesa del pueblo' . Això, però, tenia una explicació molt clara: era una innocentada.

Però aquesta no era la broma que Belén tenia preparada per al dia dels Sants Innocents. La col·laboradora tenia una gran bomba que va deixar anar la seva companya Chelo García-Cortés.

I és que li va fer una broma a la periodista, assegurant-li que estava embarassada i que esperava el seu segon fill. La periodista es va creure completament la notícia de la seva companya i la polèmica es va desfermar al plató del programa de televisió.

A Twitter han anunciat que Belén Esteban deixaria Sálvame i la notícia s'ha fet cada cop més gran. Tant, que diversos periodistes se n'han fet ressò i les xarxes s'han omplert de comentaris. L'explicació és senzilla: tot ha estat una broma d'un usuari que s'ha tret de context.

La veritat és que la situació és completament al contrari: Esteban cada vegada té més pes. Les seves aparicions, segons les dades oficials, fan que pugi l'audiència.

Belén Esteban: el seu futur a Sálvame

Les xarxes socials van triar ahir Belén Esteban com a objectiu de les innocentades. A través de Twitter, desenes d'usuaris van publicar que 'La princesa del pueblo' anunciaria una cosa molt forta a la tarda a Sálvame. Ràpidament, centenars de tweets anunciaven la seva sortida del programa.

Pla general de Belén Esteban ben feliç i somrient.
Belén Esteban va veure com 'la feien fora' del programa. | GTRES
 

Tot i això, per a sorpresa de tots, la de Paracuellos va sorprendre tothom fent un paper al qual no ens té gens acostumats: el de presentadora. Belén es va posar al capdavant del programa durant la primera hora d'emissió, deixant Terelu i Adela de banda.

Aquests centenars de missatges que anunciaven la fi de la trajectòria de Belén a Sálvame van ser fruit del dia dels Innocents. Però la veritat és que aquesta notícia es va veure alimentada pels últims moviments de Belén Esteban a la televisió dels últims mesos.

L'últim any, Belén ha deixat constància que té nous plans pel que fa al seu futur professional. Uns plans que van més enllà de la televisió. La guanyadora de GH VIP 3 fa molts anys que està als platós i moltes vegades ha hagut de patir l'escarni públic a un preu molt car.

A més, les aparicions de la col·laboradora a la televisió són cada vegada menys i intenta salvaguardar la seva privadesa al màxim. Especialment la de la seva filla, Andrea Janeiro. Belén sempre parla el mínim possible d'ella i també tracta de posar-se en la menor quantitat de polèmiques possibles.

La col·laboradora ha triomfat en els seus negocis fora de la televisió, com amb la seva marca de patates fregides i gaspatxos. Un projecte que la va fer molt feliç i del qual va treure molts beneficis econòmics. Per això, no era una cosa desorbitada que Belén deixés la seva cadira a Sálvame abans del previst.

Belén Esteban i la broma que va provocar la polèmica

Dimecres, Belén Esteban va demostrar que encara genera interès al públic amb la seva aparició a Sálvame. Segons les dades d'audiències, tant l'edició Limón com la Naranja van fer unes bones dades de share i van ser líders a la seva franja. Això va ser, en gran part, gràcies a la polèmica de la broma de Belén que estava embarassada.

Primer pla de Chelo García-Cortés en un programa de 'Supervivientes'.
Belén Esteban li va jugar una mala passada a Chelo. | Telecinco
 

Una innocentada on fins Kiko Hernández es va veure esquitxat i acusat de filtrar informacions sobre els famosos. El col·laborador no va dubtar a defensar-se d'aquesta acusació i al plató del programa, com ja és costum, es va desfermar el desastre.

Tot i això, Belén Esteban va voler defensar la seva amiga Chelo, ja que la periodista no va ser conscient de la innocentada que li havien fet.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp