Primer pla d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio descobreix que Terelu Campos té una addicció

Alejandra Rubio ja sap quina és l'obsessió de la seva mare

Alejandra Rubio sempre ha presumit de la gran relació que té amb la seva mare. La jove, que triomfa com a 'influencer', li ha donat algun consell sobre moda i estilisme, encara que Terelu sempre ha estat molt coqueta i presumida. I n'és una prova la gran addicció que té i que ara tots coneixen.

El seu íntim amic, Eduardo Navarrete, va revelar a tothom una de les grans obsessions que té Terelu i que mai no pot faltar a la seva bossa. Alejandra Rubio va descobrir, a través d'una story, l'addicció als pintallavis de la seva mare.

El famós dissenyador de moda mostrava als seus seguidors que la col·laboradora de Sálvame compta amb una col·lecció de més de 20 pintallavis de diversos colors. I el més increïble de tot és que els porta a la bossa, a tot arreu.

Alejandra Rubio sap quina és la gran obsessió de la seva mare

Fa dècades que Terelu és al món de la televisió i tothom sap que és molt presumida i que li encanta cuidar la seva imatge. Durant anys, ha estat una de les cares més emblemàtiques dels platós i els seus looks mai han deixat indiferent ningú.

Alejandra sap que la seva mare ha reconegut que té una addicció pels pintallavis i per tot allò que tingui a veure amb la moda i la bellesa.

Primer pla d'Alejandra Rubio somrient en un photocall.
Alejandra Rubio ha descobert a través d'una story l'addicció a col·leccionar pintallavis de la seva mare. | GTRES
 

La col·laboradora ha demostrat en alguna ocasió que no té cap pudor a l'hora de sortir amb la cara rentada a la televisió. Però la veritat és que a la mare d'Alejandra Rubio li encanten els complements i estar a l'última pel que fa a les tendències.

Molts vam poder conèixer, gràcies al reality de les Campos, la gran obsessió que Terelu tenia per les sabates. Però ara hem conegut una nova addicció de la col·laboradora: els pintallavis.

Un dels seus amics més fidels, Eduardo Navarrete, publicava una story ensenyant la bossa de la col·laboradora. S'hi podien veure més de 20 pintallavis de tota mena i de tots colors.

Sembla que la mare d'Alejandra Rubio és molt indecisa a l'hora de triar un color. Així que sempre els porta tots damunt per si l'ha de retocar o canviar-lo per un altre.

Captura d'una story d'Eduardo Navarrete dels pintallavis de Terelu Campos.
Story d'Eduardo Navarrete queixant-se dels pintallavis que porta damunt Terelu Campos. | Instagram @eduardonavarreteoficial
 

Encara que Alejandra haurà vist aquesta story, que ha estat molt comentada a les xarxes, ella ja era coneixia aquesta obsessió de la seva mare. «No la suporto. No es pot portar més pintallavis a sobre», escrivia el dissenyador a la publicació dirigida a Terelu.

El convuls Nadal del clan Campos

Alejandra Rubio ha trobat el seu forat a la televisió. La jove 'influencer' ha aconseguit convertir-se en una de les cares imprescindibles de Telecinco.

Té una cadira fixa a Fiesta i les seves col·laboracions cada cap de setmana no passen desapercebudes. No hi ha cap mena de dubte que Terelu haurà ajudat i molt en el fet que la seva filla sàpiga moure's sense sortir escaldada dins la televisió.

El clan Campos sempre és al centre de la polèmica i Terelu sempre ha buscat protegir al màxim la seva filla. Encara que sap que ja és gran i que es pot protegir per ella mateixa. Tot i això, les últimes setmanes no han estat gens senzilles per a la família.

La tia d'Alejandra Rubio, Carmen Borrego, afronta un Nadal molt complicat per la nul·la relació que manté amb el seu fill. La col·laboradora pujava una instantània al seu compte d'Instagram, on deixava constància que havia passat la nit de Nadal sense el seu fill, només amb la seva filla i Alejandra Rubio.

Carmen no va poder evitar trencar-se a l'hora de parlar de la situació que viu amb el seu fill. Fins i tot la matriarca del clan Campos, María Teresa, es va pronunciar sobre això, demanant que se solucionessin les coses.

Encara que Carmen estigui vivint un Nadal molt complicat, la seva neboda ha demostrat que estarà al seu costat fins que la tempesta passi.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp