Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Aless Lequio, fill d'Ana Obregón, en un photocall.

Les 3 xicotes d'Aless Lequio que van passar per casa d'Ana Obregon

Aless Lequio va tenir tres grans amors a la seva vida

Aless Lequio va ser molt afortunat a l'amor. Per això, durant tota la seva vida va estar molt envoltat de dones, però només tres van tenir l'oportunitat de trepitjar la casa d'Ana Obregón.

No hi ha ni un sol dia que aquesta coneguda presentadora de televisió no recordi el seu estimat fill. I és que, després de la seva mort, la tristesa i la nostàlgia s'han apoderat de la vida de la biòloga.

I, encara que no hi ha cap mena de dubte que per a Aless Lequio la biòloga va ser el gran amor de la seva vida, aquest jove ha tingut l'oportunitat de compartir la seva vida amb tres grans dones més.

El primer amor d'Aless Lequio

La primera parella que se'l va conèixer Aless Lequio va ser l'actriu Andrea Guasch. L'any 2011, tots dos van començar una història d'amor intensa i preciosa que va sorgir entre els carrers de Madrid i Eivissa.

Foto d'Aless Lequio somrient amb un gos en un photocall.
Aless Lequio va tenir tres xicotes durant la seva vida. | Europa Press
 

Durant aquell estiu, el jove, que aleshores tenia 19 anys i la intèrpret de 21, es van convertir en dos dels protagonistes de la premsa social per mostrar el seu amor públicament.

I, malgrat que l'amor d'Aless Lequio per Andrea Guasch era evident, la biòloga sempre es va referir a ella com a una bona «amiga» del seu fill, evitant per tots els mitjans anomenar-la nora.

Tot i que la passió i la complicitat entre ells va durar el mateix que aquell estiu. I és que, l'octubre d'aquell any, l'actriu va prendre la decisió de trencar amb la seva parella.

Amb el cor trencat, Aless Lequio va compartir amb els seus seguidors de Twitter com se sentia després d'aquesta inesperada separació.

«He estat un veritable cabró tota la meva vida i, just quan soc bo, la vida és puta amb mi. Estimat Sr. Karma: que et donin pel cul***. No és fàcil comprendre quan et negues a fer-ho. És impossible viure al marge quan ets el protagonista».

Foto d'Aless Lequio amb Andrea Guasch.
Aless Lequio va viure una història d'amor molt intensa amb Andrea Guasch. | Europa Press
 

Però, malgrat el que va passar entre ells, Andrea sempre va estar molt pendent de la incansable lluita d'Aless Lequio contra el càncer que va posar fi a la vida.

Per això, després de la mort del fill d'Ana Obregón, la intèrpret es va pronunciar amb tres senzilles, però emotives, paraules: «Bon viatge, amic».

Aless Lequio va aconseguir refer la seva vida

A Aless Lequio li va costar molt de superar aquest cop tan dur. Per això, no va ser fins al 2016 que el jove va aconseguir refer la seva vida amb la model Raquel Rodríguez, una jove desconeguda per als mitjans de comunicació.

Tant és així que la premsa social va començar a anomenar-la erròniament Francisca González. Una dada que, per cert, mai no va ser corregida. Encara que, mesos després de començar el seu idil·li, es va saber el veritable nom d'aquesta dona.

Tot i haver estat la relació més discreta d'Aless Lequio, en una ocasió va confessar públicament els seus plans de casament amb la model.

Foto d'Aless Lequio amb Raquel Rodríguez, una de les seves parelles.
Aless Lequio va aconseguir refer la seva vida al costat de Raquel Rodríguez. | GTRES
 

«Tenim pensat fer-ho ja per al 2019/2020, però tinc tants projectes que estem llançant que ens resulta difícil mirar-ho a curt termini. Sempre és un bon moment per posar metes a llarg termini i amb ganes», va confirmar l'empresari.

Tot i que aquesta bonica història d'amor va finalitzar quan Aless Lequio va haver de mudar-se als Estats Units per intentar frenar el càncer que patia. El jove va passar els primers sis mesos de la seva malaltia entre Nova York i Nova Jersey, i va ser precisament la distància entre ells la que va acabar trencant aquesta relació.

Aless Lequio va trobar la pau al costat de Carolina Monje

Després d'aquest nou desengany amorós, Aless Lequio va trobar l'equilibri, la tranquil·litat i l'estabilitat amb Carolina Monje. Per aquesta raó, i després de veure com van acabar les seves relacions anteriors, l'empresari es va mostrar molt sobreprotector amb la seva nova parella.

Tant és així que va intentar per tots els mitjans que la premsa del cor no sabés el nom i els cognoms de la noia. Tot i que tots aquests intents van ser en va, ja que, l'abril del 2019, es van publicar unes imatges que confirmaven aquest idil·li.

Va ser precisament aquesta jove empresària qui va estar al costat d'Aless Lequio i dels seus pares durant les últimes batalles del seu xicot contra la seva dura malaltia. El seu suport va ser tan gran que no es va separar d'ell en cap moment.

Foto d'Aless Lequio amb Carolina Monje.
Carolina Monje va ser l'última xicota d'Aless Lequio. | Instagram @carolinamonje.v
 

El passat 13 de maig del 2020, Carolina es va haver d'acomiadar per sempre de l'amor de la seva vida després de més d'un any lluitant amb ell dia i nit.

A través de les seves xarxes socials, Monje va decidir compartir amb tots els seus seguidors una emotiva carta dedicada a Aless Lequio i en què va reflectir tot l'amor que sentia cap a ell.

«Gràcies de tot cor per aquests gairebé dos anys amb tu, els millors anys de la meva vida. Dono milions de gràcies a la vida i a tu per haver-me donat l'oportunitat de conèixer-te i compartir cada instant des de llavors».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp