Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón mig somrient a un 'photocall'

Ana Obregón confirma que se celebrarà la boda dos anys després de perdre Aless

Ana Obregón ja coneix amb qui es casarà aquesta dona tan estimada per ella

Ana Obregón acomiadarà l'any des de la Puerta del Sol de Madrid, ens acompanyarà un altre 31 de desembre més els últims minuts del 2022. La biòloga, que sempre té Aless a la seva memòria, ha conegut una notícia directament relacionada amb ell. Dos anys després de la seva mort, algú del seu entorn més proper contraurà matrimoni.

Va ser el maig del 2020 quan Aless Lequio ens va deixar després de lluitar contra una dura malaltia. És el cop més dur que pot rebre una mare, però que també va afectar i molt la resta de la família. Una altra de les persones que es va mantenir al costat del fill d'Ana Obregón fins al final va ser la seva xicota, Carolina Monje, la qual va néixer a Catalunya.

Aless i la catalana van compartir les seves vides durant diversos anys, vivien junts i tenien projectes en comú que malauradament no van poder seguir endavant. Monje, que va estudiar Administració i Gestió d'Empreses al Regne Unit, és una dona emprenedora. Després de la mort de la seva parella es va refugiar en la seva feina.

Carolina té una marca de roba

Carolina va posar en marxa un projecte, una marca de roba, Carola Monje, tot just mes i mig abans de morir Aless Lequio. Després del cop dur, la jove va tornar a la seva Catalunya natal i va continuar amb el seu projecte. Dos anys després, la seva marca, Carola Monje, va llançar la seva primera col·lecció i a l'esdeveniment inaugural va estar acompanyada per membres de la família Obregón.

Ara, la catalana sembla haver reprès la seva vida laboral i també la sentimental. La jove fa un temps que té una relació amb Alex Lopera, amb qui acaba d'anunciar que es casarà l'any que ve. Director d'operacions de MundiMotor, ell és la persona que ocupa el cor de Carolina i amb qui vol compartir la resta de la vida.

Imatge de Carolina Monje i el seu xicot Alejandro Lopera anunciant el seu compromís
Carolina Monje i el seu xicot Alejandro Lopera es casaran en 2023. | Instagram

La parella, que comparteix imatges junts des de l'estiu passat, gaudeix fent plans a l'aire lliure. Solen anar acompanyats pel gos que la catalana va adoptar amb Alex Lequio, Boby Puchum. Han fet viatges per diferents llocs de la península i se'ls ha pogut veure acompanyats de família i amics.

Ara han fet un pas més en la seva relació i es casaran el 2023. Així ho han compartit tots dos als seus perfils d'Instagram, on se'ls pot veure feliços i somrients. Carolina mostra l'anell amb què el seu promès li ha demanat la mà, senyal que el compromís és de debò i culminarà en boda.

Alex Lopera ha anunciat la notícia al seu perfil d'Instagram: «La meva millor amiga per sempre. T'estimo, Carolina Monje!». A més de lliurar-li l'anell, l'empresari ha sorprès la catalana amb un enorme ram de flors vermelles i roses.

Ana Obregón viu el seu any més trist

Ana Obregón acomiada un altre any trist. El 2020 va morir Aless Lequio, el 2021 la seva mare i aquest any que acaba ha acomiadat el seu pare. Fa unes setmanes a la revista ¡Hola! declarava: «La vida m'ha castigat amb ganes. Aquest Nadal serà difícil. No tinc on anar i no vull passar la nit de Nadal sola a casa».

Ana Obregón i els seus pares
Ana Obregón s'ha acomiadat dels seus pares en molt poc de temps. | GTRES

Tot i això, Ana ha demostrat gran enteresa i ha aconseguit posar en marxa la Fundación Aless Lequio. La creació d'aquesta entitat, la missió de la qual és la lluita contra el càncer, no ha estat un procés senzill, ja que crear una societat d'aquestes característiques comporta molts tràmits burocràtics.

A més, ha escrit el llibre que va començar Aless, El chico de las musarañas, una novel·la sobre les vivències d'un pacient amb càncer. «Li ho devia al meu fill, sempre em deia que el seu desig més gran era publicar-lo. El seu talent per a l'escriptura no podia quedar en un calaix», diu Ana.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp