Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'

Què està passant realment: l'home que és aquests dies a casa d'Isabel Preysler

Isabel Preysler ha rebut una visita tan inesperada com sorprenent

Isabel Preysler es convertia ahir en la protagonista absoluta de la premsa del cor. El motiu és que sortia a la llum que, després de vuit anys junts, posava fi a la seva relació amb Mario Vargas Llosa. Aprofitant el seu moment de feblesa, un senyor ha entrat a casa seva per intentar ajudar-la.

En concret, la persona que la visitava en aquest dur moment no era cap altre que un sacerdot. Potser per recomanació de la seva devota filla Tamara, per poder confessar-se i trobar paraules de consol en aquest complicat tràngol. El que més sorprèn és que Preysler no es troba en aquests moments al seu domicili.

Isabel Preysler rep una visita

La mare d'Enrique Iglesias ha vist que, en les últimes hores, ha tornat a ser portada de la premsa rosa. La seva inesperada ruptura amb Mario l'ha portat a estar al focus mediàtic, ja que tot el que fa o diu genera molt d'interès.

Tant és així que els reporters ràpidament s'han acostat a les portes de casa seva, situada a la urbanització madrilenya de Puerta del Hierro, per intentar obtenir alguna declaració.

Isabel només ha parlat per ¡Hola! per telèfon per confirmar la separació i per deixar clar que ha estat una decisió de mutu acord. Del seu habitatge no n'ha sortit, però sí que ha rebut visites. En efecte, una que ha deixat tothom sense paraules.

Preysler ha rebut a casa seva un sacerdot, com han captat les càmeres presents. Ell ha arribat en cotxe fins a l'immoble i després ha baixat per tocar al timbre. Tot seguit, ha parlat amb algú, s'ha tornat a muntar al vehicle i la porta del xalet s'ha obert perquè ell pogués entrar-hi.

Foto d'un sacerdot entrant a casa d'Isabel Preysler.
Isabel Preysler ha estat visitada per un sacerdot. | Europa Press
 

Aquesta visita ha deixat bocabadats tots els periodistes presents, ja que no l'esperaven. Sigui com sigui, el que sembla clar és que Isabel, en aquests moments tan durs, podria necessitar ajuda espiritual per afrontar-los. Una ajuda que possiblement li haurà recomanat Tamara, que és creient i practicant, ja que li va servir per afrontar la seva ruptura amb Íñigo Onieva.

El senyor que ha entrat a casa d'Isabel ha aconseguit que l'aristòcrata torni a fer parlar. Aquesta visita demostra que està feble, una cosa que ja han explicat els col·laboradors de Sálvame.

Isabel Preysler coneix les últimes informacions sobre la fi de la seva relació

Qui va ser dona de Julio Iglesias a les seves concises declaracions ha parlat de ruptura de mutu acord. Però les diferents informacions que apareixen diuen que potser no ha estat així. Per exemple, han aparegut publicacions que indiquen que va ser ella la que va decidir tallar després d'un episodi de gelosia.

Tot i això, a Sálvame s'ha donat l'exclusiva de la suposada i veritable raó de la fi de la relació. Isabel ha vist que ha estat María Patiño l'encarregada de donar-la. Exactament ha exposat que aquesta separació es produeix després que fa sis mesos la parella visqués una crisi.

Primer pla de María Patiño seriosa.
María Patiño ha revelat els motius de la separació. | Mediaset
 

Pel que sembla, tant aquell moment crític com el definitiu que ara s'ha produït tenen el mateix origen. I aquest no és altre que Preysler es volia casar i l'escriptor no. L'argument que ella feia servir és que, si a ell li passava alguna cosa, ella no volia quedar-se sent l'amant del Premi Nobel.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un photocall.
Isabel Preysler podria haver-se separat per la negativa de Mario Vargas Llosa de casar-se. | Europa Press
 

Segons ha explicat María, fa poc, després de donar-se una nova oportunitat, la Preysler li va demanar novament passar per l'altar. I en aquesta ocasió, la resposta va ser la mateixa, que no ho volia fer.

Per això, davant la negativa, Isabel ha decidit fer el pas de separar-se. Això sí, no sabem si és una postura definitiva o si només és la seva manera de pressionar l'escriptor. El temps ens ho dirà.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp