Primer pla d'Isabel Preysler en un photocall.

Revelen on s'està amagant Isabel Preysler enmig dels rumors d'infidelitat

Cortázar destapa el lloc escollit fins que passi la tempesta

Beatriz Cortázar sempre encerta a l'hora de parlar de certs temes i especialment sobre aquells que tenen a veure amb Isabel Preysler o Tamara Falcó. En aquest cas, ha donat una informació realment rellevant sobre el parador de la primera després de la recent ruptura amb la parella.

Recentment, s'ha produït un terratrèmol a casa de l'exdona de Julio Iglesias: després de vuit anys, Isabel i Mario Vargas Llosa se separaven. Una notícia que era confirmada per la mare de Tamara Falcó a la revista ¡Hola! de forma exclusiva.

Tot i que el focus s'havia posat a la marquesa de Griñón després de la ruptura gairebé televisada amb la seva antiga parella, Íñigo Onieva, els focus apunten cap a aquesta separació gens sorprenent.

Beatriz Cortázar revela l'amagatall de Preysler

El cas és que, a partir d'ara, seran moltes les informacions que apareguin sobre els motius que han portat la parella a emprendre camins diferents. La gelosia i les discussions podrien haver estat algunes de les raons per les quals la parella va prendre aquesta decisió.

En plenes dates nadalenques, Isabel està travessant el primer Nadal sense la companyia de l'escriptor. I ara sabem que, a principis d'aquest mes, Vargas Llosa deixava la casa que compartia amb Isabel Preysler i, des d'aquell moment, estan separats.

El gran absent del sopar de la nit de Nadal i el dinar de Nadal va ser l'exparella de Preysler. Així doncs, la filipina va estar acompanyada pels seus fills i nets en una nit en què no s'ho va passar realment bé, perquè la ruptura havia estat fa escassos dies.

Foto d'Isabel Preysler dins un cotxe
Isabel Preysler haurà de passar les festes sense parella. | GTRES

Isabel Preysler se n'ha anat d'Espanya

Ara, després d'aquestes festes assenyalades, Preysler ha volgut anar-se'n lluny d'Espanya. El cas és que se n'ha anat als Estats Units per ser-hi amb els seus altres fills.

Si a la capital d'Espanya Isabel va tenir el suport de Tamara Falcó i Ana Boyer, tot apunta que a la seva estada als Estats Units veurà els seus tres fills. Enrique Iglesias, Julio José i Chábeli viuen a l'altra banda de l'Atlàntic.

La veritat és que, segons Beatriz Cortázar, la filipina vol passar la nit de Cap d'Any amb ells. A més, no és una destinació estranya per a ella, que moltes vegades se n'ha anat fins a Miami per Nadal per gaudir de la seva companyia. Aquest any, més que mai, és una bona decisió, perquè a Espanya el focus mediàtic suposaria una angoixa exagerada per a ella. Vol canviar d'aires per assumir, d'una vegada per totes, que ja no compartirà més la vida amb l'home que la va fer feliç durant vuit anys.

Miami: el destí on passarà la nit de Cap d'Any

Beatriz Cortázar ha estat parlant de tot això al programa matinal d'EsRadio, on col·labora cada setmana. A la Crònica rosa de Es la mañana de Federico, que ha comptat amb Beatriz Cortázar i Alaska, la segona ha posat de manifest una dada curiosa: Isabel no es caracteritza per estar massa temps sense parella.

La periodista, que sap els pretendents que sol tenir l'ex de Julio Iglesias, ha apuntat que no veu Preysler «de soltera molt de temps, mai ho ha estat», ha opinat de manera contundent. Veurem si Beatriz té bon ull i aviat veiem la Preysler deixant-se veure amb un altre home ben plantat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp