Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'

'Bomba' d'Isabel Preysler: se'n va d'Espanya just després de deixar Vargas Llosa

Afirmen que Preysler ha pogut mentir

Mario Vargas Llosa, l'exparella d'Isabel Preysler, ha d'estar al·lucinant amb les informacions que han sorgit després de l'anunci de la ruptura. L'escriptor, que no es desenvolupa tan bé als mitjans com la seva ex, ha vist com s'han dit, suposadament, moltes mentides en contra seva.

De fet, semblava que la ruptura tenia uns motius força evidents: una gelosia injustificada, un desgast en la relació i una sèrie de discussions van acabar amb la màgia entre ells. Tot i això, hi ha rumors que confirmen que no tot és cert.

Isabel Preysler se'n va

Isabel Preylser, abans de deixar anar la bomba, va fugir d'Espanya. Ho va fer de pressa i corrents, conscient de l'enrenou mediàtic que s'originaria. Potser també conscient que no estava sent sincera i per això s'ha hagut d'anar, per no donar explicacions.

Així, Isabel ha viatjat fins als Estats Units per estar amb els seus fills Chabeli, Julio José i Enrique, i apartar-se de tot l'enrenou. Allí intentarà oblidar les penes i evitarà ficar-se en més polèmiques. Tanmateix, a Espanya tot és diferent i ara es coneix la verdadera raó de la seva separació.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler han trencat la seva relació. | Europa Press

La veritat és que aquests últims dies han sonat rumors de boda entre ells. Pel que sembla, era Isabel qui no es decidia a fer el pas, però ara es coneix tota la veritat.

El motiu real de la ruptura

Patricia Llosa, exdona de l'escriptor, diu que té clar que Isabel no ha estat sincera i que la gelosia no va ser el motiu real de la seva separació. De fet, han assegurat que la negativa de Vargas Llosa per contraure matrimoni és el motiu principal.

«Isabel volia casar-se, li ho va plantejar fins a tres vegades i ell va dir que no. Ella no volia quedar com a l'amant o la xicota de Vargas Llosa, perquè, si a ell li passa alguna cosa, la vídua serà Patricia», han dit.

D'aquesta manera, la Preysler ha estat enxampada en una gran mentida. A més, ha fugit d'Espanya per allunyar-se dels problemes, però no ho ha fet amb les coses clares. És molt probable que se n'hagi anat als Estats Units amb la seva filla Tamara, ja que totes dues passaran la seva primera nit de Cap d'Any sense parella després de diversos anys.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp