Olga Moreno seriosa

Olga Moreno trenca el silenci i posa Marta Riesco al seu lloc: «La mare soc jo»

Olga Moreno no pensa permetre que exposin la seva filla sense permís

Olga Moreno ha dit prou després de veure què ha passat amb l'aniversari de la seva filla Lola. Antonio David amb la seva parella, Marta Riesco, van voler sorprendre la petita. Tot i això, a Olga no li va fer gens de gràcia veure la gran exposició a què sotmetien la nena, mostrant cadascun dels detalls d'aquell dia tan especial.

Just per això, l'empresària acabava explotant a les xarxes socials i llançava un clar avís al seu ex: «A causa de la quantitat de missatges que he rebut i continuo rebent, us diré una cosa. No estic gens d'acord, ni he consentit, ni consentiré, l'exposició excessiva i innecessària que s'ha fet de la meva filla a les xarxes socials aquestes últimes 24 hores», sentenciava. A més, ha agraït tots aquells que sempre li han donat suport i continuen estant al seu costat.

Malgrat que Olga ha deixat molt clar que no vol fer declaracions sobre això, no ha pogut evitar posar al seu lloc Marta Riesco. Mentre que, per part seva, la reportera ha pres la decisió de mossegar-se la llengua, «però no per falta de ganes, sinó per respecte als fills de la seva parella».

Foto d'Antonio David amb Rocío, David i Lola Flores, els seus fills.
S'ha acabat el bon rotllo a la família dels Flores. | Instagram

L'ex d'Antonio David s'ha reafirmat en el comunicat que va compartir: «Crec que he estat molt clara. La meva única intenció és protegir la meva filla… Una cosa és que el seu pare o jo pugem una foto felicitant la nostra filla. I una altra de molt diferent, i l'última cosa que m'esperava, és veure la imatge de Lola tan exposada a Instagram, retransmetent de principi a fi el seu aniversari», sostenia.

Olga Moreno s'imposa a Marta Riesco després de veure-la amb la seva filla

En aquest retret, no hi ha dubte que Olga també inclou Rocío Flores, que també era present a la festa i no va fer res per protegir la seva germana. «Per descomptat, si es produeix en la intimitat, jo estic encantada que la meva filla gaudeixi del seu aniversari però així no. Prefereixo tallar-ho abans que això vagi a més», concloïa contundent llançant un avís. Certament, a partir d'ara, tant Antonio David com la seva xicota es pensaran dues vegades què poden publicar i què no.

Una altra persona que també es mostrava força molesta amb tota la situació era Rocío Flores, que deia prou a totes les crítiques i atacs rebuts pel seu menyspreu a Olga Moreno. Tot indica que la situació entre totes dues està més tensa que mai, malgrat que sempre havien estat molt unides i pregonat el seu amor als quatre vents.

Captura d'una story d'Olga Moreno amb la seva filla Lola.
Olga Moreno publica una foto amb la seva filla Lola. | Instagram: @olgamorenooficial

Ara, sembla que certes decisions de l'empresària no han agradat a la jove, que no perdona a Olga haver començat una relació amb Agustín Etienne. Mentre que, per altra banda, malbarata complicitat amb la parella del seu pare, Marta Riesco, que s'ha guanyat l'afecte de tots els membres del clan Flores.

Així, Rocío defensava el seu dret a poder estar amb la seva família i envoltar-se de la gent que realment li importa. Sembla ser una autèntica indirecta Olga, a qui sembla haver fet fora de la seva vida.

«Sortiré amb els meus germans, amb el meu pare i la seva parella i la meva parella. A qui no li agradi, ho sento molt. A la vida cal avançar i mirar per la felicitat pròpia i la dels nostres sense fer mal a ningú», sentenciava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp