Imatge de Cristina Serra i Pep Guardiola en un photocall en un acte a Manchester, al Regne Unit.

Guardiola i la seva boda secreta amb la seva dona Cristina: què se'n sap de tot plegat

L'any 2014, Guardiola i Cristina Serra es van casar no una, sinó dues vegades

Pràcticament no hi ha ningú que no conegui el nom de Guardiola. És mundialment famós. I és que la seva vida professional és gairebé transparent. Ara bé, de la seva vessant personal, pot ser que no en siguem tan conscients. Per exemple, quan es va casar, l'any 2014, no ho va fer una vegada, sinó dues, i amb la mateixa dona.

Pep Guardiola, o el petit Josep, com l'anomenen en el seu entorn privat, és un gran aficionat al món del futbol. Ja de ben jove, ell corria darrere de la pilota incansablement. Val a dir que prové d'una casa humil, cosa que també ha afectat la seva manera de ser.

Els seus pares eren Valentí Guardiola i Dolors Sala, un paleta i una mestressa de casa, respectivament. De fet, els seus pares van jugar un paper fonamental perquè es convertís en la important figura que és ara. Si no hagués estat per ells, no hauria entrat al Futbol Club Barcelona i tampoc hauria aconseguit la fama que té ara.

Imatge de Pep Guardiola durant una jornada de la Champions League.
Sense els seus pares, Guardiola no hauria arribat fins on és ara | EP

Des que va entrar al Futbol Club Barcelona, hem pogut veure com d'aficionat és a les festes. No obstant això, al moment del seu casament amb Cristina Serra, una noia de Manresa aspirant a ser actriu, no hi va haver una celebració pròpia del català. Aquesta discreció va sobtar molts, ja que l'únic que se sap és que aquella unió matrimonial es va donar a l'ajuntament de Matadepera, a Barcelona.

Una segona boda... de 3 dies a Marràqueix!

Més tard, però, es va saber que el casament es va celebrar per segona vegada, aquest cop a Marràqueix, en un hotel de luxe anomenat 'Amanjena'. Així, doncs, va llogar un avió per a unes 60 persones i va portar els seus convidats a la ciutat marroquina. Entre aquests convidats hi havia l'exjugador del Barça, Guillermo Amor, l'escriptor i cineasta David Trueba, el cantautor Lluís Llach i el seu agent, Josep Maria Orobitg.

En aquella ocasió sí que van tirar la casa per la finestra. I és que el festeig va durar  3 dies. Aquella celebració sí que s'adeia a l'afició de l'exentrenador del Barça per les festes. A més a més, durant la seva estada allí van visitar la ciutat a bord d'un avió, cosa de què es va fer càrrec el mateix Guardiola.

Imatge de Pep Guardiola donant instruccions durant un partit de la Premier League.
Pep Guardiola, un dels catalans del moment. | EP

Tot i que aquest segon casament va agafar molts per sorpresa, ja hi havia pistes que volien fer alguna cosa gran. En aquest sentit, uns dies abans del casament, Cristina i Guardiola van enviar als seus convidats una carta on els instaven a comunicar-los el seu número de passaport i la seva data d'expedició i de caducitat. 

Aquests són, doncs, els dos casaments que va tenir Guardiola. D'aquesta manera s'entén per què el primer casament desentonava tant amb la seva manera de ser. Cristina i Guardiola estaven escalfant per una celebració molt més gran.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp