Iker Casillas i Sara Carbonero posant junts en un photocall

Any de ruptures: Les cinc parelles que no arribaran juntes al 2022

Christian Gálvez i Almudena Cid han posat fi a la relació, però no són els únics

Aquesta setmana ens hem assabentat de la separació de Christian Gálvez i Almudena Cid després d'onze anys de matrimoni. Una notícia molt trista que ha causat molt d'impacte, ja que eren una de les parelles més estables i estimades del panorama mediàtic. A més, sempre han mostrat una gran complicitat i mai han tingut objecció a mostrar en públic el seu amor.

Pel que sembla, les circumstàncies que han viscut aquest últim any han acabat afectant la relació. I això que a l'agost, el presentador va dedicar unes paraules precioses a la seva dona.

Christian Gálvez caminant pel carrer amb ulleres de sol
Christian Gálvez ja no està amb Almudena Cid | GTRES

«Fa just un any tots dos acabàvem de fer 40 anys, i 10 de casats. Érem a casa sense poder gaudir del que més estimàvem: la nostra feina».

«Ara tenim 41 anys i en fa 11 des que ens vam casar, i tots dos estem fent el que fa un any no podíem fer: treballar, sentir-nos útils i ser feliços. I, el més important, hem estat junts tant en els bons i en els mals moments. Aprenent, somrient, creixent. T'estimo».

Tot i això, Christian i Almudena no són els únics que han trencat la relació. I és que aquest 2021 hi ha hagut diverses parelles famoses que s'han separat.

Iker Casillas i Sara Carbonero, un secret a veus

Els continus rumors sobre una crisi de parella van acabar convertint-se en una realitat en el cas de Sara Carbonero i Iker Casillas.

Després de marxar de Porto, el distanciament entre ells era més que notable. A més, van començar a haver-hi moltes especulacions que deien que el futbolista havia sigut infidel a la seva dona en més d'una ocasió.

Finalment, al mes de març tots dos van confirmar la separació mitjançant un comunicat, i van prometre que mirarien pel benestar dels seus dos fills.

Sara Carbonero i Iker Casillas amb el seu fill en braços
Iker i Sara han volgut mirar pel bé dels seus fills | GTRES

No obstant això, i malgrat les circumstàncies, han demostrat ser una parella molt ben avinguda. A més, Carbonero ha  recuperat la il·lusió al costat de Kiki Morente, amb qui s'especula que surt des de fa uns quants mesos.

«Tant la Sara com jo ens sentim enormement orgullosos de la família que som i d'haver pogut compartir un amor que ens ha omplert de felicitat durant tots aquests anys», escrivia Casillas. Unes paraules amb què demanava respecte i comprensió.

«Avui, el nostre amor de parella pren camins diferents, però no llunyans, ja que seguirem junts en la meravellosa tasca de ser pares, com fins ara ho hem fet. És una decisió molt meditada i que hem pres mútuament», afegia.

I seguia dient: «El respecte, l'afecte i l'amistat romandran sempre. La nostra prioritat és vetllar pel benestar i l'educació dels nostres fills i protegir-los perquè creixin en un entorn sa i estable».

«Amb aquestes paraules demanem que, si us plau, es respecti la nostra intimitat en aquest moment de canvi. [...] Moltes gràcies per entendre-ho».

Amelia Bono i Manuel Martos, una ruptura inesperada

La separació d'Amelia Bono i Manuel Martos va ser totalment inesperada. La filla de José Bono i el fill de Raphael es van casar fa més de tretze anys, i sempre es van mostrar molt feliços i compenetrats.

No obstant això, la realitat que la parella vivia era molt diferent. I és que ja feia temps que estaven distanciats quan van decidir anunciar la ruptura.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia i Manuel segueixen tenint bona relació | GTRES

A ells també els uneix un gran interès en comú, que és la família tan bonica que han format junts.

«Després de gairebé quinze anys, el Manuel i jo hem pres la difícil decisió de separar-nos com a parella, però seguirem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors», compartia Amelia a les xarxes socials.

«Donem gràcies a la vida per tot el que hem viscut i també per tot el que ens queda per viure. El nostre amor i el nostre afecte continuarà sent igual d'important, igual de bonic, igual de gran, però diferent».

«I seguirem vivint feliços amb els nostres fills i famílies de la mateixa manera que hem fet fins ara. Hem estat, som i seguirem sent una família feliç. Sempre. Gràcies a tots pels vostres missatges d'afecte».

Tot i la ruptura, Amelia i Manuel han demostrat que segueixen tenint molt bona sintonia, i se'ls ha vist passar bons moments junts amb dels seus fills.

Imanol Arias i Irene Meritxell

El mític actor de 'Cuéntame cómo pasó' i la seva dona també van decidir agafar camins per separat després d'onze anys d'amor i tres anys i mig de casats. «No hi ha cap problema. Estem molt bé», comentava Irene en una ocasió donant a entendre que la ruptura s'havia produït en termes amistosos.

Imanol Arias
Imanol té molt bon record de la relació amb Irene | GTRES

 

«Sempre en tindré molt bon record, ja que per a mi el passat és una cosa que no em crea conflicte. La meva vida no em permet quedar-me ancorat, ni en el que vam ser ni en el que hauríem pogut ser. Però l'emoció sí que existeix», es pronunciava Imanol.

Ramón García i Patricia Cerezo

Una de les parelles més veteranes que s'ha separat aquest any és la que formaven Ramón García i Patricia Cerezo. Van trencar després de 24 anys junts i dues filles en comú.

Patricia Cerezo i Ramón García en un photocall
Patricia i Ramón tenen bona relació | GTRES

Això sí, van deixar clar que seguien sent una gran família i que la ruptura havia sigut a causa de cert desgast en la relació.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez, la ruptura més polèmica

La de Bertín Osborne i Fabiola Martínez ha sigut una de les separacions més polèmiques d'aquest any. I és que no han deixat de circular rumors sobre què va passar.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín i Fabiola no van acabar gaire bé | GTRES

«No hi ha un motiu concret, sinó problemes de convivència. No hi ha, ni hi ha hagut, terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió, però sí la dificultat de conviure amb les nostres personalitats», aclaria Bertín.

I va reconèixer: «És molt complicat, i assumeixo tota la responsabilitat pel que fa als motius que han donat peu a aquesta decisió».