Fotomuntatge de Lourdes Omela i Camilo Sesto

El dia en què Lourdes va haver d'avortar el nadó que esperava amb Camilo Sesto

La mexicana s'ha sincerat sobre aquest episodi de la seva vida

Lourdes Ornelas, exparella de Camilo Sesto i mare del seu únic fill, Camilo Blanes, ha tornat a estar al focus mediàtic després d'un ensurt que s'ha emportat recentment.

L'hereu del cantant porta una vida plena d'excessos que li ha passat factura, i fa poc va ser ingressat a l'hospital, cosa que va preocupar molt els seus familiars i amics.

Encara no se sap el motiu de l'ingrés de Camilo, i l'hermetisme sobre com està evolucionant ha estat màxim. La seva mare ha optat per mantenir la discreció, tot i que la pressió mediàtica i les constants especulacions li han fet trencar el silenci alguna vegada.

Però més enllà d'això, al novembre, la mexicana va protagonitzar diversos titulars. I és que va explicar un episodi terrible de la seva vida.

Primer pla de Camilo Blanes
El fill de Camilo Sesto últimament està generant molta polèmica | GTRES

L'exparella de Camilo Sesto va concedir una entrevista a 'Vanity Fair' en què va relatar l'experiència que va viure després d'avortar el que hagués sigut el seu primer fill en comú amb l'artista.

Lourdes Ornelas va revelar que Camilo Sesto la va pressionar perquè avortés

Les declaracions que va fer per a l'esmentada revista del cor van treure a la llum un succés que deixa en molt mal lloc el difunt Camilo Sesto.

Primer pla de Lourdes Ornelas
Lourdes Ornelas s'ha sincerat sobre un dels episodis més complicats de la seva vida | GTRES

Aleshores, Lourdes era una jove de tan sols divuit anys que es va quedar embarassada després de tenir relacions sexuals per primera vegada. Un any abans, havia conegut el cantant per motius laborals, quan ella treballava com a assistent personal de la coneguda artista Lucía Méndez.

Tots dos van coincidir durant l'enregistrament d'un programa de televisió a Mèxic, i Lourdes es va enamorar de Camilo, un noi molt ben plantat que encara no era conegut a Llatinoamèrica.

«La Lucía i ell havien de cantar al mateix programa. Vaig sortir del camerino i me'l vaig trobar. No era conegut a Mèxic, i em va impressionar moltíssim. Tan guapo, tan alt... Portava alces i es veia enorme. Portava una jaqueta de lleopard que s'havia comprat a Londres, molt moderna per al meu país», explicava a 'Vanity Fair'.

Primer pla de Camilo Sesto de jove
Pel que es veu, Camilo va pressionar Lourdes perquè avortés | Europa Press

Després d'aquell dia, van començar a parlar i a quedar, i un any després van tenir relacions íntimes per primera vegada. No van prendre precaucions, i la jove es va quedar embarassada.

Set anys després de l'avortament, Lourdes i Camilo Sesto van tenir Camilín

En aquell moment era un embaràs no desitjat, però ara Lourdes es penedeix d'haver avortat.

Camilo Blanes amb posat seriós
Camilo Blanes és fill de Lourdes Ornelas i Camilo Sesto | Europa Press

Segons explica, Camilo Sesto la va pressionar perquè avortés, ja que tenia una vida massa atrafegada per fer-se càrrec d'un fill. Així doncs, va aconsellar a Lourdes que no seguís endavant, i ella, jove i espantada, li va fer cas.

«Va ser en una clínica de Los Angeles. Quan vaig tornar a casa, em vaig deprimir. La meva família em va renyar. "L'hauries d'haver tingut! L'hauríem cuidat!", em deien. Em van esbroncar per haver-me quedat embarassada i per haver avortat», explicava Lourdes.

Lourdes Ornelas i Camilo Blanes
Lourdes va tenir Camilín amb 25 anys | Europa Press

L'avortament es va produir quan la mexicana estava de tres mesos. Va ser un fet traumàtic que la va deixar destrossada, i es va refugiar en la seva amiga Lucía Méndez, que li va recomanar trencar la relació amb Camilo després del que havia passat. Ella, però, n'estava molt enamorada, i va acabar tornant amb ell.

Posteriorment, van anar afegint més capítols a la turbulenta història d'amor, i Lourdes es va tornar a quedar embarassada quan va fer els 25 anys.

En aquesta ocasió, tot va ser diferent. Ella es va negar a avortar, i Camilo semblava estar més preparat per a ser pare. Així doncs, Camilín va néixer a Mèxic el 24 de novembre de 1983, a la localitat de Santa María de la Ribera.