Primer pla de Malena Gracia i Arévalo

Arévalo, trencat de dolor: Malena Gracia el canvia per un altre home

Malena Gracia no dubta a presumir de nou noi pels carrers de Madrid

Aquest any, Arévalo i Malena Gracia van protagonitzar una de les portades més inesperades. I és que van donar una exclusiva a la revista 'Lecturas' per a anunciar que feia un temps que estaven junts. La mort de la dona i del pare d'ell sembla que va ser el que els va fer comprendre's, passar temps junts i iniciar una història d'amor.

No obstant això, mesos després de revelar que eren parella, van trencar la relació.

La cantant i actriu està clar que ha aconseguit passar pàgina. Bona mostra d'això és que l'han enxampat amb un altre home. No se n'amaga i se la veu il·lusionada. Una actitud que, sens dubte, farà molt de mal al famós humorista.

Malena Gracia ja ha superat la ruptura amb Arévalo

A l'agost, Arévalo i Malena es van retrobar a la televisió. Concretament, a 'Sábado Deluxe', on van protagonitzar una escena vergonyosa. Sí, perquè davant de les càmeres es van intercanviar tota mena de retrets i van treure a la llum aspectes molt íntims de la seva relació.

Ella el va acusar de ser un gelós empedreït, un pesat i un garrepa. Fins i tot li va dir: «Ets un masclista, perquè has demanat al programa que jo cobrés menys que tu. Pel fet de ser dona, he hagut de renunciar a part del meu caixet perquè te l'emportessis tu».

Primer pla d'Arévalo amb ulleres de sol
Malena Gracia va acusar Arévalo de masclista | Mediaset

El còmic, per la seva banda, va titllar Gracia d'haver planejat la ruptura per a donar-ne una exclusiva. A més, va exposar que ella sortia massa: «Només volia veure-la més, però sempre tenia molta feina, que era prioritària a estar amb mi. No obstant això, se n'anava de festa amb els amics fins a les cinc de la matinada».

Després d'aquesta picabaralla que van tenir al plató de Telecinco, no hem tornat a saber res d'Arévalo, però de Malena sí. La vedet ja ha aconseguit superar la ruptura i té una nova il·lusió.

Malena Gracia ha trobat substitut per a Arévalo

Feia temps que no sabíem res de Malena Gracia, i avui l'hem tornat a veure. I la veritat és que no anava sola, sinó molt ben acompanyada.

Un equip d'Europa Press ha enxampat la cantant de 'Loca' en companyia d'un home. Anaven de bracet passejant tranquil·lament pel centre de Madrid. I, com no podia ser d'altra manera, se'ls ha interceptat.

Un reporter ha preguntat a l'actriu i cantant com estava, i ella ha respost: «Molt bé. Amb un amic, gaudint de la vida. Hem dinat en un lloc meravellós i ara anem al teatre».

Malena Gracia en un photocall
Malena Gracia torna a somriure amb un home que, de moment, només és amic | GTRES

Així mateix, s'ha volgut saber qui era l'acompanyant, i Gracia ha dit: «És un amic molt guapo. De moment, és un amic, però no sé què passarà. Ens estem coneixent. Sortim a dinar, a sopar... Aquest tipus de coses».

Ella no ha parat de riure i semblava encantada amb l'home que tenia al costat. I ell sembla que està igual de content amb ella, ja que l'ha definit com «una princesa». Un afalac davant del qual Malena ha afegit: «I ell és com un rei».

I en aquesta ostentació de sinceritat, la vedet ha confessat que passarà el Nadal amb la seva família. Això sí, ha reconegut que buscarà un forat a l'agenda també per a veure's amb el seu amic.

Finalment, se li ha preguntat sobre la relació amb Arévalo. «Uf, això ja s'ha acabat. Li desitjo el millor del món», ha assegurat.