Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros

Així és Irene, l'estranya filla de Kiko Matamoros que acaba d'aparèixer

Recentment, Kiko Matamoros ha mostrat tota la seva família en una imatge

Kiko Matamoros viu un dels moments més especials de la seva vida. Acompanyat de l'amor de la seva vida i d'una situació professional excel·lent, el col·laborador ha celebrat un dia molt memorable. I és que a la tornada de Dubai no li ha faltat de res.

Kiko Matamoros acaba de tornar del viatge més important per a la seva parella Marta. Però val a dir que la tornada té a veure, clarament, amb les dates que estem vivint: el Nadal. Un temps que ha volgut passar envoltat dels seus.

No hi ha res com passar el Nadal amb la família i les persones que més s'estima, encara que no ha estat l'única celebració que ha celebrat. I és que el col·laborador de Sálvame 27 de desembre ha bufat les espelmes pels 67 anys.

A la foto que han fet per immortalitzar el moment apareixen cares que no s'havien revelat fins ara. Com la seva filla Irene, a qui hem vist en comptades ocasions. És una de les més desconegudes de la família Matamoros i acaba d'aparèixer a la fotografia que Kiko Matamoros ha compartit al seu Instagram.

Irene és possiblement una de les filles més estranyes de tot el clan. Ella i Lucía han pres camins molt diferents dels del seu pare i dels seus germans, fora de les pantalles. Irene manté una vida fora dels mitjans de comunicació i està molt centrada en els estudis.

Muntatge fotogràfic de Kiko Matamoros i la seva filla, Irene.
Matamoros vol protegir els seus | CatalunyaDiari

La noia s'ha graduat recentment en relacions internacionals per la Universitat Europea. Tot i que, sembla que el seu rumb està lluny de Kiko Matamoros, ja que segueix vivint a Torrdolones amb Marián Flores.

«Tinc una espina clavada i una responsabilitat, sobretot amb la meva filla Irene. Sé que és molt brillant, molt intel·ligent i n'estic molt orgullós», deia Kiko Matamoros al polideluxe.

Kiko Matamoros, ben envoltat

Es tracta d'una reunió familiar en tota regla, ja que a més dels seus fills, també hi han acudit persones importants per a ells. Laura i Diego Matamoros tampoc no s'han perdut aquesta cita tan especial. I amb ells hi havia Benji Aparicio, el xicot de la filla gran de Kiko.

Així, tots dos han demostrat la sintonia que hi ha entre ells, deixant clar que hi ha una gran relació. D'altra banda, qui tampoc s'ha perdut l'aniversari de Kiko ha estat Marta Riumbau, parella de Diego Matamoros. Tots dos semblen estar molt enamorats després de portar més d'un any de festeig.

Kiko Matamoros, a més a més, ha volgut aprofitar per passar més temps amb les personetes més inspiradores en la seva vida: els nets. I és que comparteix aniversari amb un, el petit de la seva Laura.

La nova vida del col·laborador

Kiko Matamoros es mudava a Dubai amb la seva noia i futura esposa. El propòsit d'aquest increïble canvi era per ajudar la seva parella en la seva carrera professional com a model, un dels desitjos més grans de la jove. Ara com ara ha estat només durant un mes, però durant el seu hostalatge allà no els ha faltat de res.

Així ho han compartit a les seves xarxes socials; tots dos no paraven de somriure a les instantànies que pujaven. I és que Kiko Matamoros no ha escatimat en despeses: passejades amb vaixell, sopars d'alt 'standing', hotels de luxe... Res els ha faltat.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i Marta López han demostrat ser una parella molt sòlida | TELECINCO

«El món de la moda, el que té de dolent és com és de solitari. En aquest cas s'ha donat l'oportunitat que Dubai és una ciutat que l'encaixa a ell i se'n ve amb mi», deia Marta.

Kiko Matamoros ha esdevingut un dels grans suports de la parella. Recordem que aquest any, els futurs nuvis han recorregut món, des de Mèxic fins als Estats Units.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp