Primer pla d'Isabel Preysler en un photocall.

Isabel Preysler, de pedra: al descobert els gustos reals que tenia Vargas Llosa

Isabel Preysler ja sap que Vargas Llosa ha parlat

No fa ni una setmana des que Isabel confirmava la seva ruptura amb Vargas Llosa i les especulacions i els rumors sobre la parella no han frenat. Ara, ha passat el que esperava molt poca gent, l'escriptor s'ha aventurat a parlar públicament sobre la situació, cosa que haurà deixat sense paraules la socialité.

Però això no es queda aquí, una experta del món del cor ha revelat quins són els veritables gustos del guanyador del premi Nobel. Isabel hauria quedat molt sorpresa i espantada en conèixer-los, ja que durant molt de temps ella creia el contrari. Segons expliquen, està molt sorpresa perquè no s'esperava què acaba de passar.

Durant els vuit anys de relació que han estat junts, Vargas Llosa va passar a consolidar-se com una de les grans figures del cor. I encara que semblava que això no formava part dels gustos, les noves informacions demostren el contrari. Fonts properes asseguren que Isabel està espantada perquè creu que la història no ha fet més que començar.

Isabel Preysler, sorpresa amb les declaracions

Dimecres passat, Isabel Preysler deixava tothom bocabadat en confirmar la seva ruptura amb l'home amb qui havia compartit prop de 8 anys. Segons va poder conèixer la premsa, els principals motius serien una gelosia infundada per part de Mario Vargas Llosa cap a Isabel Preysler.

L'escriptor hauria protagonitzat més d'una escena de gelosia i Isabel no estava disposada a continuar aguantant-la més. Per això, la socialité decidia posar un punt final a la relació. A través d'una exclusiva a la seva revista de capçalera, la mare de Tamara Falcó tancava per sempre la història d'amor.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler va convertir la seva exparella en una estrella del cor | Europa Press

Amb això, una infinitat d'especulacions i rumors sobre la veritable relació que tenien van començar a sorgir. La premsa del cor i els programes de televisió se'n van fer ressò i van reafirmar la teoria de la gelosia. «Ell té gelosia no només d'homes, sinó també dels plans que fa Isabel. No els ha portat mai bé, però en els últims temps s'havien intensificat», afirmava des d'El programa de Ana Rosa.

Va ser al desembre quan la relació va començar a penjar d'un fil, segons han explicat al programa matinal: «A finals de novembre o principis de desembre, després de la festa d'una marca de xampany, es produeix una nova escena d'aquesta gelosia», asseguraven.

Ara, les càmeres han pogut captar l'escriptor i, lluny de romandre callat, també ha volgut confirmar la ruptura: «Jo estic molt bé. Acabo de passar un dia a París. Els motius de la ruptura no existeixen, no són certs», sentenciava.

Ha sorprès molta gent que l'escriptor parlés amb la premsa, i aleshores és quan les paraules de Pilar Eyre han cobrat sentit. Eyre ha assegurat a través del seu Twitter que «a Mario Vargas Llosa li encantava sortir a la revista ¡Hola!».

Isabel Preysler no coneixia la veritat

Durant els vuit anys que ha durat la relació, es va dir que els gustos de Vargas Llosa no eren precisament ser una estrella del cor, un món al qual havia estat arrossegat per estar amb Isabel Preysler, cosa que ella mateixa intuïa. Però segons revela Eyre, l'escriptor estava encantat amb el nou món a què pertanyia.

Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'
Isabel Preysler no coneixia els gustos reals de l'escriptor | Europa Press

Recordem que Pilar Eyre és una de les figures més prestigioses del cor al nostre país, i ningú com ella podria testificar una cosa així. Veurem l'ex d'Isabel Preysler protagonitzant també una incendiària exclusiva sobre la ruptura? Només queda esperar a veure els propers passos de l'exparella.