Primer pla de Xisca Perelló.

Xisca Perelló admet que Rafa Nadal té nous problemes

En perill la carrera professional del marit de Xisca Perelló

Xisca Perelló és testimoni que el seu marit, Rafa Nadal, no ha començat amb molt bon peu aquest 2023. Només fa dos dies que estem al nou any i ja sap que el tenista acaba de rebre dos cops durs.

Sens dubte, unes notícies que podrien posar en joc la carrera professional del de Manacor. La primera es tracta de la derrota que va patir Nadal a la United Cup. I pel que fa a la segona, està relacionada amb la pèrdua del número 2 del rànquing de l'ATP.

Així doncs, el marit de Xisca Perelló no està vivint el seu millor moment a nivell professional, ja que només començar l'any se li estan presentant molts problemes.

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló, conscient de les dues dures notícies que ha rebut el pare del fill | Europa Press

Rafa Nadal comença el 2023 amb dues dures derrotes

La parella de Xisca Perelló està rebent aquest 2023 amb un to agredolç. Segons es coneix, tot allò relacionat amb la seva privadesa va vent en popa. I és que l'arribada del petit Rafa al món, el fill que tenen en comú la parella, és un dels tants motius que té el mallorquí per somriure.

Recentment, el mateix Nadal va concedir una entrevista en què va confessar que estava molt feliç en la seva etapa com a pare primerenc. «És una nova etapa, bonica i diferent», començava dient el marit de Xisca Perelló davant dels mitjans.

Tot i això, malgrat que la seva vida personal marxa d'allò més bé, el cert és que el de Manacor no pot dir el mateix de la seva vida professional. Sí perquè dissabte passat, 31 de desembre, el mallorquí va perdre contra Cameron Norrie i va provocar que el primer fos eliminat immediatament de la United Cup.

La derrota del de Manacor va posar seriosament perill el seu segon lloc a la classificació mundial del dia d'avui, 2 de gener. I és que el marit de Xisca Perelló estava en risc de perdre els 250 punts de campió de l'Open de Melbourne, que va tenir lloc l'any passat. Si es feia la suma dels punts esmentats, el resultat era molt baix.

La veritat és que després de perdre contra Norrie, totes les expectatives estaven posades que Nadal s'alcés amb la victòria en el partit que jugaria contra Alex de Miñaur. Tanmateix, novament, l'esportista ha hagut de bregar amb la derrota, ja que l'australià s'ha proclamat el vencedor.

Diuen que l'esperança és l'última cosa que es perd, i això és justament al que s'aferra en aquests moments Rafa Nadal. I és que encara té possibilitat de guanyar més punts si aconsegueix vèncer Matteo Berrettini demà, 3 de gener.

D'altra banda, per sort d'Espanya, Paula Badosa va ser el raig de llum dins aquesta foscor, ja que va guanyar Harriet Dart. L'endemà, Espanya li quedava guanyar tres partits per fer front a aquesta amarga eliminatòria.

Afortunadament, l'esmentada tenista va aconseguir la victòria, que havia de jugar amb el marit de Xisca Perelló. Tot i això, l'eliminació després del segon partit va acabar per no fer possible el que molts portaven desitjant: veure els dos tenistes jugar junts per primera vegada.

Primer pla de Rafa Nadal.
La parella de Xisca Perelló arrenca el 2023 de la pitjor manera possible | GTRES

Rafa Nadal es pronuncia sobre si deixarà el tenis de manera definitiva

Per descomptat, aquestes dues dures garrotades no han fet més que alimentar uns rumors que fa temps que circulen. Així és, ja que se sap que durant aquest any passat es comenta amb força que el marit de Xisca Perelló podria retirar-se definitivament del món del tenis.

No obstant això, malgrat aquestes constants xerrameques, res semblava indicar que el mallorquí deixaria la seva professió. Va ser fa unes setmanes quan el de Manacor va decidir pronunciar-s'hi i aclarir què passarà amb la seva carrera professional.

«No sé quant de temps em queda, no sé què pot passar demà, però bé. El que sí que sé és que segueixo feliç fent el que faig i que estic amb il·lusió de començar una nova temporada», confessava el marit de Xisca Perelló.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp