Primer pla de Rafa Mora

Apartat de 'Sálvame': Preocupació en veure Rafa Mora al llit d'un hospital

Revelat el motiu pel qual Rafa Mora ha desaparegut de 'Sálvame'

Rafa Mora és un dels personatges més mediàtics de 'Sálvame', raó per la qual sempre busca ser el protagonista del programa que presenta Jorge Javier Vázquez. A més a més, el valencià és un assidu de les xarxes socials i la seva legió de seguidors sempre segueix molt de prop les seves aventures.

Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat
Rafa Mora ha passat pel quiròfan aquesta setmana | GTRES

Però, en aquesta ocasió, Rafa Mora ha preocupat molt a tots els seus fans per haver estat diversos dies sense aparèixer pel programa de 'La Fábrica de la Tele'. I és que feia dies que el col·laborador de Telecinco no es deixava veure pel plató de 'Sálvame', i això ha fet saltar les alarmes dels quals l'estimen.

Finalment, Rafa Mora ha hagut de sortir al pas d'alguns rumors que deixaven entreveure que el programa de 'Mediaset' podria haver deixat de comptar amb els seus serveis, encara que res més lluny de la realitat.

Preocupació després de veure Rafa Mora al llit d'un hospital

El que realment ha passat és que el tertulià ha hagut de passar per una clínica per ser intervingut quirúrgicament. Exactament, Mora va compartir a les seves xarxes socials una imatge en què apareixia postrat sobre un llit d'hospital, cosa que va fer créixer la preocupació entre els seus seguidors.

Per això, després de l'enrenou causat, el valencià va voler calmar els espectadors, que no sabia per què estava ingressat el col·laborador. Així que, des del llit de l'hospital, el tertulià va agrair als seus tots els missatges d'ànim i suport que va rebre durant el dia.

Fotomuntatge de Rafa Mora fent-se uns retocs estètics
Rafa Mora ha preocupat als seus després d'absentar-se diversos dies de 'Sálvame' | Instagram

A la primera imatge que va penjar a les seves xarxes, Mora estava en un llit d'hospital amb vies intravenoses a les mans. Tanmateix, Rafa no va escriure cap mena d'explicació que aclarís la raó per la qual estava ingressat a la 'Clínica Diego de León'. És més, en els 'stories', Mora va citar el compte de la clínica, un centre de medicina estètica.

Per aquesta raó, encara que no ho ha remarcat específicament, el més normal és que entrés al quiròfan per fer-se algun tipus d'operació estètica, ja que és sabut que les 'Clíniques Diego de León' solen intervenir a cares famoses de la televisió com a Diego Matamoros, entre d'altres.

Així mateix, no és la primera ocasió que el col·laborador es posa a les mans d'un cirurgià. De fet, el valencià s'ha sotmès a diversos tractaments facials per veure's millor.

La raó per la qual Rafa Mora ha marxat de 'Sálvame'

«Tot perfecte. En unes hores ja estic a casa. Moltes gràcies pels missatges», escrivia una mica més tard des del seu compte d'Instagram per deixar clar que tot anava bé.

Fotomuntatge del resultat estètic de Rafa Mora
'Stories' d'Instagram de Rafa Mora on mostra el seu últim retoc estètic | Instagram

Hores més tard, Rafa Mora, explicava en un dels seus 'reels' d'Instagram el que s'ha fet a l'esmentada clínica. «Per fi us explico el que m'he fet. Jo en dic 'pell Rafa Mora', però en realitat consisteix en l'efecte Zoom i 'bye, bye' les meves arrugues», escrivia el col·laborador aquest dijous.

Rafa Mora, una carrera constant cap a la fama dins la televisió

Rafa Mora va començar fent els seus passos a Telecinco gràcies a 'Mujeres y Hombres y Viceversa', programa en què va començar pretenent Tamara Gorro i va acabar de 'tronista'. I, des d'aquella època, se'l va anar veient cada dia més a la cadena de Fuencarral.

Així mateix, Rafa Mora fa uns anys que està establert a 'Sálvame', encara que abans va passar per un altre programa de la cadena. Finalment, després de passar per la 'Sálvame Snow Week', va aconseguir fer-se amb la seva cadira de col·laborador a l'espai que produeix 'La Fábrica de la Tele'.