Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores ja no pot més i ho denuncia: «És trist»

Rocío Flores perd la paciència i decideix fer un pas endavant

Rocío Flores no pot més. Fa molt de temps que aguanta la pressió mediàtica, i els problemes familiars li estan passant factura. Ser víctima d'un serial en què no ha participat directament, com és la suposada separació del seu pare i Olga Moreno, l'ha posat al límit. Després del terrabastall provocat pel documental de la seva mare, semblava que la néta de Rocío Jurado havia recuperat la calma, però les últimes notícies sobre la seva família han reprès el malestar.

Els rumors han tornat a posar en una situació complicada, fins al punt que Rocío Flores s'ha pronunciat públicament. Tant és així que Rocío ha decidit denunciar obertament els judicis que pateix cada dia a les xarxes socials. L'assetjament dels seguidors i dels 'haters' l'enerva, ja que rep des d'insults pel seu físic fins a retrets pels problemes familiars, que la seva tia, Gloria Camila, ha compartit.

Rocío Flores, radiant en un esdeveniment
Rocío Flores no pot suportar més les crítiques que rep diàriament | GTRES

Rocío Flores està farta i decideix denunciar

No està sent una bona època per a Rocío Flores. La filla d'Antonio David viu amb una pressió mediàtica constant, alimentada pels fronts oberts del seu entorn familiar. La visió que es tenia de Rocío de nena desemparada ha canviat dràsticament arran del documental i el canvi d'actitud. Ara, cada vegada són més les persones que qüestionen aquesta versió, i fins i tot, les llàgrimes desesperades davant la situació familiar. Tot i això, hi ha persones que porten al límit la seva opinió i ataquen directament Rocío.

El missatge a l'Instagram de Rocío Flores
Rocío Flores publica un missatge dedicat als seus haters | Instagram

Això és el que denuncia la col·laboradora d'Ana Rosa a través del seu compte d'Instagram, en què ha escrit un missatge dirigit a les persones que es dediquen a insultar-la, la majoria són dones. Flores destaca que li sorprèn la quantitat de dones que «fomenteu l'odi a les xarxes socials» i, encara més, que «la majoria de les que feu aquest tipus de coses a les xarxes socials us considereu feministes». «És trist, però és la realitat que jo visc», tancava la jove.

Rocío Flores: «Som persones»

Quan Rocío va decidir entrar a formar part del món de la televisió, no va planejar del tot les conseqüències. En la seva primera aparició pública va aconseguir commoure una gran majoria, que ara, però, s'ha tornat en contra. Coincidint amb el declivi personal i professional d'Antonio David, la noia s'ha vist arrossegada per l'odi que el seu pare provoca.

Aquesta és una càrrega massa pesada per a ella, que no li correspon i, a més, que és conseqüència de la seva defensa a ultrança i la negació de l'evidència. El documental de la seva mare va dividir el país i es van crear dos bàndols clarament diferenciats. Diferents opinions sobre un mateix tema que han acabat per passar factura a Rocío Flores.

Rocío Flores, sortint de Sacaba Beach aquest dijous a la tarda
Rocío Flores assenyala moltes dones que la jutgen | GTRES

Ella, amb el seu pare fora de la televisió, és l'encarregada de bregar amb totes les polèmiques que esquitxen la família. Per això, ha decidit plantar-se i reclamar el respecte que es mereix com a persona. En aquest sentit, destacava que «se us oblida que les persones que som personatges públics, també som persones, i que estar exposat a moltes coses no equival a haver d'aguantar les barbaritats que s'escriuen». 

El que més lamenta Flores és la permissivitat que hi ha a les xarxes socials i com aquest fet afavoreix els atacs. En la majoria dels casos no hi ha càstig per als usuaris que es dediquen a aquest tipus d'accions, i això és el que denuncia. «El problema és aquest, que és a través d'una pantalla i que moltes vegades no té conseqüències, trist, però és cert», finalitza Rocío.