Camilo Blanes 'Camilín' a Torrelodones, Madrid, el 10 de setembre del 2019

El fill de Camilo Sesto està molt greu i assenyalen la mare: «Tu què hi fas aquí?»

Camilo Blanes continua ingressat a l'UCI mentre la seva mare manté en secret el seu veritable estat de salut

Camilo Blanes continua a l'hospital de Majadahonda després d'ingressar-hi d'urgència fa més d'una setmana, el passat 24 de novembre. Encara que al principi es va especular que la seva hospitalització es devia a una caiguda, altres apunten que una festa que va acabar com el rosari de l'aurora. La vida desenfrenada del fill de Camilo Sesto li ha acabat passant factura.

La seva mare, Lourdes Ornelas, ja va demanar ajuda fa temps per poder internar-lo en un centre de desintoxicació, però no va poder fer res per convèncer-lo que fos tractat a professionals. Ara, la seva situació és molt complicada i tothom pateix. L'última a donar el comunicat mèdic i explicar com es troba ha estat la seva tieta, que s'ha mostrat decebuda amb Lourdes, ja que no informa ningú de com es troba el seu fill, cosa que ha incrementat la preocupació per ell.

Camilo Blanes i la última hora sobre el seu estat de salut

Camilo fa més d'una setmana que es troba ingressat a l'hospital Puerta del Hierro de Majadahonda. Tot i que s'esperava que el cap de setmana passat rebés l'alta, el seu estat no ho ha permès. 'Camilín' segueix hospitalitzat a l'UCI amb pronòstic reservat. Això és el que se'n sap, ja que la seva mare es manté en silenci sobre la gravetat en què es troba el seu fill.

Camilo Blanes
Camilo Blanes s'encintaria en un estat de salut força greu | GTRES

Això és el que va denunciar públicament la tia de Camilo mitjançant una crida a 'Sálvame'. En conèixer els fets, va acudir immediatament a l'hospital, i davant les notícies que va rebre, la van deixar impactada. La tieta de Camilo Blanes explicava que «té totes les coses que un pot tenir a l'UCI, intubat, 50 pantalles...». Segons la familiar, infermera i conscient de què significa estar a una UCI, «no se sap si viurà o morirà, està gravíssim, s'estava morint».

L'enfrontament amb la mare de Camilo Blanes

A l'impacte de veure el seu nebot lluitant per la seva vida a la unitat de cures intensives, se li va sumar un enfrontament inesperat. Tal com va explicar a 'Sálvame', Lourdes Ornelas es va molestar en veure a l'hospital la tieta de Camilo i la va increpar. Segons el testimoni, li va preguntar què feia allà i no va saber com reaccionar. Quan ella va arribar, assegura que va veure el seu nebot «solet i molt greu», i que Lourdes va aparèixer de sobte.

Lourdes Ornelas i Camilo Blanes
Lourdes Ornelas s'enfronta a la tia de Camilín per visitar-lo a l'hospital | GTRES

En aquest sentit, la tieta explica que la mare de Camilo «va desaparèixer», perquè estava acompanyada d'una «senyora advocada». Des d'aquell dia, la tieta de Camilín està molt preocupada perquè assegura que va ser la darrera vegada que el va veure. No té més notícies sobre com es troba Camilo, ja que la mare del jove és l'única que maneja aquesta informació.

Aquest enfrontament amb la tia de Camilo no ha estat l'únic que ha protagonitzat Lourdes Ornelas. Fa poc la van expulsar de l'hospital després d'un sidral, ja que va increpar els professionals mèdics perquè una gorra de llana del seu fill havia desaparegut. 

Notícies positives sobre l'estat de salut de Camilo Blanes

Beatriz Cortázar ha pogut parlar amb Lourdes Ornelas per saber com es troba el seu fill. Encara que no ha volgut entrar en detalls, la mare de Camilo està molt més tranquil·la després de l'últim comunicat mèdic. Segons Cortázar, les notícies d'aquest divendres són millors, ja que l'evolució dins la gravetat ha estat positiva. Una informació que ha contrastat la mateixa Lourdes als reporters que esperen al centre hospitalari.