Imatge dels actors de la sèrie de Telecinco, La Que se Avecina

Deu actors de 'La que se avecina' que han mort i no ho recordes

Al llarg de 15 anys són molts els actors i actrius que han passat per la sèrie

'La que se avecina' s'ha convertit en una de les sèries més icòniques de la televisió a l'Estat espnyol. No només perquè ha sabut seguir els passos de la seva predecessora. 'Aquí no hay quien viva', sinó també perquè ha conquerit l'audiència de Telecinco. Al llarg dels quinze anys de trajectòria a la pantalla, han estat molts els actors i actrius que han passat per la sèrie.

Alguns d'ells ja no hi són, molts tenien una certa edat, però a d'altres encara els quedava vida per davant. Molts d'aquests professionals són recordats constantment pels seguidors de la sèrie, bé sigui perquè són artistes icònics del país o perquè els seus personatges han deixat empremta.

L'elenc de LQSA
Alguns dels actors i actrius de 'La que se avecina' ja han mort | Mediaset

No obstant això, altres cares, especialment les que interpretaven personatges més secundaris, no són tan recordades per bona part de l'audiència. Tot seguit, fem un repàs dels deu membres de l'elenc de 'La que se avecina' que han mort en la darrera dècada, partint des de la pèrdua més recent.

Concha Hidalgo, Asunción Balaguer, Eduardo Gómez, Amparo Pacheco i Amparo Valle

El 30 de novembre del 2019, amb 95 anys, va morir l'actriu Concha Hidalgo. El seu pas per la sèrie havia estat molt breu, però serà sempre molt recordat, ja que va donar lloc a una de les millors escenes del personatge d'Amador a la sèrie. La setena temporada es va ficar a la pell de 'Milagritos', l'anciana ingressada a la residència per a gent gran en què treballava Maite ia qui Amador gairebé mata d'un infart després d'un striptease.

El traspàs de Concha es va donar a conèixer tan sols uns dies després de la mort d'Asunción Balaguer, que va interpretar la falsa mare d'Antonio Recio al tretzè capítol de la sisena temporada. Va morir el 23 de novembre del 2019 amb 94 anys, a conseqüència d'una fallada multiorgànica. Uns mesos abans, el 28 de juliol del 2019 va morir l'icònic còmic i actor Eduardo Gómez, molt estimat al país i un dels personatges principals de la sèrie, que durant l'any 2007 i 2013 va interpretar Maxi, àlies 'Mente Fría'.

Concha Hidalgo, Roberto Cairo, Eduardo Gómez, Amparo Valle i Asunción Balaguer
Concha Hidalgo, Roberto Cairo, Eduardo Gómez, Amparo Valle i Asunción Balaguer | LND

Un parell d'anys abans, la mort Amparo Pacheco va sacsejar l'elenc de la sèrie i tota la petita pantalla. L'actriu va perdre la vida el 27 d'abril del 2017 després d'haver fet un breu paper a la sèrie com Matilde, una dona gran que creia tenir milions d'euros al banc. Pacheco, però, que sempre serà recordada pel seu paper de 'Sagrario' a' 'Cuéntame Cómo Pasó'.

L'any 2016, la sèrie de Telecinco es va quedar sense d'una altra de les seves actrius més estimades, la popular Amparo Valle. Coneguda per interpretar la mare d'Amador, Justi, la commoció va ser molt gran per als fidels seguidors de la sèrie en el moment de la seva mort.

Roberto Cairo, Paul Loustau, Mariví Bilbao, Manuel Andrés, Carlos Larrañaga

Temps enrere, el 28 d'agost del 2014, es va produir la mort prematura de Roberto Cairo a conseqüència d'un càncer de pulmó. L'actor havia interpretat durant la cinquena temporada l'advocat d'Antonio Recio, Conrado.

Un any abans, el setembre del 2013, va morir el valencià Manuel Andrés González, conegut per interpretar Julián Pastor, el pare d'Enrique. El seu personatge que havia estat fonamental en les primeres dues temporades de la sèrie. I aquell mateix any, es va produir una de les pèrdues més doloroses per als seguidors de la sèrie. La incombustible actriu Mariví Bilbao, Izaskun a la sèrie, va desaparèixer després de dècades treballant al teatre, el cinema i la televisió.

Amparo Pacheco, Paul Loustau, Mariví Bilbao, Manuel Andrés, Carlos Larrañaga
Amparo Pacheco, Paul Loustau, Mariví Bilbao, Manuel Andrés, Carlos Larrañaga | LND

Finalment cal esmentar la mort de l'actor Carlos Larrañaga l'any 2012 i la de l'actor Paul Loustau, que va perdre la vida amb tan sols 31 anys. El primer havia interpretat el pare de Berta a la sèrie, mentre que el segon va tenir una breu aparició al capítol pilot.