Letícia, Felip VI, Joan Carles I, la infanta Sofia i la princesa Elionor

Tensió a la Zarzuela: «El rei d'Espanya és el pare de la meva filla»

Surt a la llum qui va ser l'amant més escandalosa del rei emèrit

La família reial s'ha tornat a posat les mans al cap després de llegir una informació impactant sobre el rei emèrit Joan Carles. El cas és que Pilar Eyre ha escrit una publicació al seu blog setmanal de 'Lecturas' que no deixa en gaire bon lloc el pare de Felip VI.

La periodista veterana destapa una nova amant del que va ser rei d'Espanya durant 40 anys. Parlem d'Olghina de Robilant, i la història que explica Eyre va començar el cap d'any de 1956.

Fotomuntatge d'Olghina de Robilant i Joan Carles I
Olghina de Robilant i Joan Carles I van ser amants | cedida

«Era l'escandalosa comtessa Olghina de Robilant, de 23 anys, que era molt famosa pels seus excessos, fins al punt que sortiria a la pel·lícula 'La dolce vita', de Fellini. Van ballar el xotis 'Madrid, Madrid, Madrid' mentre els llavis de 'Juanito' li xiuxiuejaven paraules d'amor a l'orella», comença el post.

«La comtessa li va preguntar si ja no sortia amb Maria Gabriela de Savoia, i ell va contestar amb aire desenfadat: "sí, però és a Suïssa, i m'agrades molt". Es van asseure junts, ell no deixava de fotre-li mà, ella es retocava els llavis amb nerviosisme i ell li va dir: "no et pintis la boca, perquè et tornaré a fer un petó...”. A continuació, li va prendre la barra de 'rouge' i va escriure al tovalló: "t'estimo”».

Joan Carles i Olghina van estar quatre anys junts

«Extraviats de passió, van sortir a la nit i van fer l'amor al seient del darrere del Volkswagen de Joan Carles. "Em va besar amb els seus llavis ardents, secs i experimentats. Era bo en el sexe, tot i que només tenia 18 anys, i es comportava com un home i no com un nen", explicava Olghina a les seves memòries, 'Reina de corazones'».

Primer pla del rei Joan Carles
Al rei emèrit se li han conegut diverses 'amigues especials' | GTRES

«Va ser la primera vegada de moltes. La relació va durar quatre anys. 'Juanito' tenia altres nòvies, però sempre tornava amb Olghina, un volcà inoblidable que tornava bojos els homes. L'acompanyava fins i tot a casaments familiars i, una vegada, per a incloure-la en un viatge a Rapallo, 'Juanito' es va embolicar amb cops de puny amb el seu pare, que volia que trenquessin», revela la periodista.

«El rei d'Espanya és el pare de la meva filla Paola!»

Eyre explica que «l'última vegada que es van ficar al llit va ser a la pensió Passiello de Roma, uns dies abans que ell es casés amb Sofia. I 'Juanito' li va ensenyar l'anell de promesa que li havia fet a partir d'una botonada de robins del seu pare. Olghina li va explicar que durant aquell any que no s'havien vist havia tingut una filla», exposa Pilar Eyre.

Olghina de Robilant de jove
Olghina de Robilant, suposada amant del rei Joan Carles | GTRES

«El príncep es va tornar fred com una llenca de glaç i li va dir: "espero que no intentis endossar-me-la". Després li va demanar diners per a pagar l'habitació, que, segons explica ella en aquestes memòries, li va tornar per mitjà del pare d'Alessandro Lecquio. Es van intercanviar 47 cartes d'amor en què ell es comportava com el que era, un cadet enamorat».

Tot va canviar per a Olghina, que va parlar molt malament d'ell. «Aquesta nit, al llit, he pensat que t'estava fent petons. Però m'he adonat que no eres tu, sinó un coixí brut que fa pudor», va dir Olghina a Joan Carles.

El xantatge d'Olghina al rei emèrit

Passats els anys, Olghina volia deixar les coses clares al rei d'Espanya, i «al 88, Olghina va venir a Espanya per a fer xantatge al rei amb aquestes cartes. Jaime Peñafiel va fer d'intermediari i va aconseguir que Sabino Fernández Campo pagués vuit milions de pessetes a la comtessa. Però havia fet còpia de les missives i les va publicar a la revista 'Oggi'», segueix dient la periodista a 'Lecturas'.

Imatge d'Olghina de Robilant en un reportatge d'una revista
Olghina de Robilant va parlar sobre Joan Carles I en una entrevista | cedida

«En aquestes pàgines, publicades el 1989, va revelar que ell és el pare de la seva filla Paola, i no ho va portar als tribunals per a no comprometre el seu futur. A les seves memòries, dos anys després, ho va negar, i va dir que Paola, que avui en dia és filòloga i professora d'universitat, era filla d'un italià moreno. Li van pagar per a desmentir-ho?», es pregunta Eyre.