Terelu Campos plorant en un plató de televisió

L'exparella de Terelu que va morir sense explicar per què van trencar

Terelu Campos va ser nòvia de Javier García Mateo, un periodista radiofònic molt important

Terelu, filla de la presentadora María Teresa Campos, passarà a la història del cor com un dels personatges més perseguits per la premsa.

Tot i que porta pràcticament tota la vida exposada als mitjans de comunicació, la privacitat de la col·laboradora televisiva continua estant plena de misteris sense resoldre. Recentment, molts periodistes s'han fet ressò del seu gran trauma: la mort d'un home que va ser nòvio seu.

Campos va tenir una relació sentimental amb el periodista radiofònic Javier García Mateo.

La història, que va durar bastants mesos, es va produir durant els primers anys de la vida professional de Terelu. La parella es va convertir en una icona dins la premsa rosa, però d'un moment a l'altre van trencar.

Primer pla de Javier García Mateo
Javier García Mateo va ser parella de Terelu Campos | cedida

Ell no es va sentir mai còmode parlant de la seva vida privada, per això mai va revelar el motiu pel qual va trencar amb Terelu. Cap periodista ha descobert per què van decidir agafar camins separats, ja que tot semblava que anava molt bé entre ells. Segons ha sortit publicat, passaven molt de temps junts i tenien plans de futur.

Javier García Mateo va morir el març del 2020 a causa d'un càncer terrible a l'Hospital Universitari HM Sanchinarro, a Madrid. Va ser una de les veus més prestigioses de la ràdio nacional i va treballar amb grans professionals, com ara Jesús Hermida. També va formar part de projectes televisius i tenia molt bona fama a TVE, cadena que el va convertir en una estrella.

Terelu Campos caminant pel carrer amb mascareta
Terelu Campos ha perdut molt de poder mediàtic | GTRES

Terelu mai no s'ha pronunciat sobre la relació que va tenir amb Javier, ja que entén que a ell no li agradava parlar de la seva intimitat. En aquella època, la filla de María Teresa Campos era una icona i tenia molt més poder als mitjans de comunicació. Aquesta és la raó per la qual ningú no sap què va fer que la parella donés per acabada una història d'amor que semblava eterna.

La dramàtica vida sentimental de Terelu Campos

Javier García Mateo era un home molt respectat i tenia un gran talent per a la ràdio, motiu pel qual la seva mort va ser bastant sonada. Gaudia d'una reputació excel·lent i, de fet, va ser el substitut del mític Luis del Olmo a Onda Cero.

A més, va ser director de Radio Intereconomía, càrrec que va exercir amb molta destresa.

Terelu Campos
Terelu Campos ha tingut una vida amorosa complicada | GTRES

Terelu ha estat una dona tremendament atractiva. De fet, una vegada va protagonitzar una portada a la revista Interviú i el número es va esgotar de seguida. Des de fora semblava que ho tenia tot: diners, fama, prestigi i talent. No obstant això, la seva vida sentimental ha estat plena de fracassos i drames que l'han obligat a renunciar a l'amor.

La malaguenya actualment està centrada en la seva carrera professional, tot que ja no treballa com a presentadora. Ha signat un contracte amb Telecinco per a convertir-se en una de les tertulianes estrella de la cadena, però ha perdut molt de poder mediàtic i ara, segons ha sortit publicat, prefereix concentrar les forces a recuperar la popularitat que ha perdut.

Javier García Mateo va guardar molts secrets

García Mateo no només va ser un periodista molt important, sinó que també va formar part d'una de les famílies més mediàtiques del país. Durant un temps va ser un membre més al clan Campos i sabia moltes coses sobre María Teresa i el seu entorn. Tanmateix, era tan discret que mai va explicar res.

Terelu Campos va ser molt afortunada de conèixer un home tan honrat. Segons ha explicat ella mateixa, al llarg de la vida no ha tingut la mateixa sort. Recordem que amb algunes de les seves exparelles, com ara Pipi Estrada, continua tenint molts problemes.